Loading Events

Stiai ca sentimentul de insecuritate poate fi cauzat de un dezechilibru energetic al primei chakre, Muladhara? Sau ca blocajele de comunicare pot fi rezolvate armonizand chakra gatului? Te-ai gandit vreodata ca poti aplana conflictele cu ceilalti simplu si eficient, practicand respiratia inimii?

Daca rezonezi cu cele de mai sus, vino cu noi si aprofundeaza subiectul pe parcursul celor 7 ateliere de yogaterapie integrativa, Chakras, Subtle Energy & Health. Fiecare workshop reprezinta o invitatie la o calatorie interioara de rearmonizare energetica si vindecare, in lumea subtila, invizibila, dar perceptibila.

Metoda de yogaterapie integrativa, elaborata si propusa in Franta, reprezinta o sinteza unica de tehnici terapeutice ancestrale de yoga si meditatie, combinate armonios cu metode moderne de kinetoterapie si sport.

Pe tot parcursul acestei explorari vom fi ghidati de posturi de yoga atent selectionate, tehnici de kinetoterapie si yoga-terapie, exercitii bio-energetice, de respiratie si diferite practici meditative.

CE FACEM?

 • exploram energetic fiecare chakra si invatam sa-i armonizam activitatea prin metode adaptate fiecareia.

 • descoperim ce afectiuni de sanatate ii sunt asociate fiecarui centru energetic si ce exercitii terapeutice putem efectua.

 • stabilim un dialog autentic cu corpul nostru, pentru a-i descifra mesajele si a actiona preventiv.

 • invatam exercitii simple si eficiente, care, odata integrate in cotidian, ne vor influenta pozitiv starea de sanatate fizica, emotionala si mentala.

DETALII PENTRU LA SASELEA ATELIER:

INTELEG

Denumita si al treilea ochi datorita localizarii sale intre cele doua sprancene, Ajna este cea de-a sasea chakra in traditia hindusa. In planul fizic, gestioneaza activitatea ochilor, a sinusurilor si a glandelor  hypofiza si epifiza.

Socul emotional, intelectualizarea excesiva, sau dependenta emotionala, sumisiunea in fata unei autoritati ii pot perturba activitatea.

Principalul sentiment asociat acestei chakre este frica de a esua in a-si implini vocatia. Acestei frici i se mai pot adauga unele manifestari excesive ale ego-ului, nevoia de a poseda, furia, activitatea mentala incesanta, lipsa intuitiei si a receptivitatii in relatiile afective.

Ajna reprezinta fereastra care se deschide in noi pentru a intra in comuniune cu invizibilul. Tot ea favorizeaza dezvoltarea capacitatilor noastre de clarviziune, intuitie, precum si alte capacitati extrasenzoriale. Ne ajuta sa ne decodam visele, fanteziile, viziunile.

Ajna rupe barierele limitarilor din lumea fizica si datorita viziunii profunde pe care o aduce,  ne reaseaza in spirala Vietii.

Ce facem?

Ca si pana acum, venim cu un accesoriu vestimentar indigo, ca sa ne aliniem vibratiei chakrei Ajna. 😉

 • invatam exercitii simple si eficiente de yogaterapie si kinetoterapie pentru echilibrarea si activarea epifizei si hipofizei, aceasta din urma coordonand toate celelalte glande endocrine si fiind direct implicata in reactia la stres.

 • practicam Trataka, yoga ochilor si invatam tehnici de respiratie care activeaza chakra Ajna.

 • ne insusim tehnici energetice si respiratorii pentru activarea si rearmonizarea corpului subtil.

 • abordam tehnici ancestrale de revitalizare si regenerare a organismului.

 • trecem din modul A FACE in modul A FI si ne conectam cu lumina din noi.

 • ne onoram si salutam aspiratia noastra spre o dimensiune ce ne transcede.

 • facem impreuna inca un pas spre ceea ce suntem cu adevarat.

Rezervare loc AICI

Evenimentul este susţinut de către Oana Stefanescu
Fondatoarea metodei de yogaterapie integrativa
Kinetoterapeut, yogaterapeut, formator

Oana Stefanescu este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, specializata in terapii psiho-corporale / energetice si reeducare sportiva. In ultimii 10 ani a calatorit intensiv si a absolvit cursuri post-universitare de yogaterapie, meditatie, prezenta si relatie terapeutica la universitati din India, Franta si Belgia. Si-a completat parcursul cu diferite formari de medicina tibetana, thai, terapii energetice si cuantice in Tailanda, India, Franta si Romania.
A prezentat metoda de yogaterapie integrativa in cadrul Congresului international de medicina alternativa si sport, Bucuresti 2018, membra in Collège des praticiens de la présence thérapeutique, Bruxelles.
Cu o experienta in practici meditative de peste 10 ani, isi imparte activitatea intre Franta, Romania si India, unde isi perfectioneaza practica yoga si efectueaza retrageri in diferite ashramuri si centre spirituale.

DETALII:

Atelierele au diferite teme si se vor desfasura intre lunile octombrie 2018 – martie 2019, dupa cum urmeaza:

Posibilitate de inscriere doar pentru anumite ateliere.

Locuri limitate: 12 participanti/ atelier. Locurile se vor ocupa in ordinea primirii cererilor.

Investitie: 75 RON/atelier

Inscrieri: sereinart@gmail.com

Facebook: SEREINART

Rezervare loc AICI

Achit 1 Atelier     Achit 2 Ateliere

Te astept cu bucurie si inima deschisa!

Ia-ti cu tine cu accesoriu vestimentar indigo, salteaua de yoga, zambetul si hai sa facem cunostinta! 🙂

Oana S.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.