Inspirați prin excelență și inovare

Traininguri personalizate

Oferim o gamă largă de activități de predare și activități extra-curriculare.

Este important să investim în oameni, de aceea am pregătit un cadru optim și suport din partea unor profesori specializați. Modalitățile de lucru utilizate este moderne, bine pregătite și adaptate nevoilor tinerilor și liderilor.

FEEDBACK CLIENȚI și PARTICIPANȚI

“Evenimentul privind comunicarea nonverbală a fost unul dintre cele mai reușite la care am participat din punct de vedere al conținutului și valorii oferite. Am plecat inspirat și foarte motivat. Speech-uri reușite, lecții bune și informații prețioase din care am”


MARIUS PANAIT, Sales Manager

“LEARN&GO mi-a fost întotdeauna alături și au organizat seminarii foarte utile, din care am aflat despre valoarea timpului și necesitatea organizării acestuia precum și importanța utilizării instrumentelor de management al timpului.”


CLAUDIA MARIN, Studentă

“Deși a trecut ceva timp, nu am uitat ce experiență plăcută am avut în acele câteva ore și câte lucruri am învățat și pe care cu siguranță le voi pune în practică. A fost ceva inedit, un moment interesant în care am reușit să imi dau seama de importanța fiecărui lucru, oricât de banal ar părea la prima vedere.”


ELENA MANOLE, Junior HR

“Vă dovediți valoarea a ceea ce aveți de oferit. Acest aspect vă ajută să creșteți punctele forte ale clientului și să îl duceți către performanță. Din punct de vedere tehnic, ați personalizat și îmbinat foarte bine proiectele anterioare și lucrările în curs, optând pentru un design personalizat companiei noastre. Vă felicit și vă mulțumesc pentru creșterea cifrei de afaceri din ultimele luni, deoarece ea se datoreză valorii ce ne-ați adus.”


EMERY CROWN, CEO - TRANSCARGO

Evenimente create pentru tine

Oferim o gamă largă de activități de predare și activități extra-curriculare.

Oferim o gamă largă de pachete de formare în diverse domenii și oferim oportunități de învățare combinate pentru a vă satisface cel mai bine nevoile. Motto-ul nostru este de a oferi clienților noștri cele mai bune și cele mai calitative cursuri, traininguri și servicii.

Alăturați-vă celor peste 10,765 Cursanți care s-au bucurat de educația LEARN&GO!

Devino parte a LEARN&GO pentru a-ți continua cariera și viața cu succes.

    Confirm că am fost informat/ă cu prevederile Termenilor și Condițiile site-ului www.learnandgo.ro și Termenii de Confidențialitate LEARN&GO si că mi s-a adus la cunoştinţă drepturile mele prevăzute în Legea privind protecţia datelor cu caracter personal si responsabilităţile mele privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin completarea acestui formular îmi exprim în mod expres consimţământul ca LEARN&GO să prelucreze datele mele cu caracter personal, care sunt oferite de către mine, in legătură cu trainingurile, evenimentele și cursurile pe care la organizează sau la care este partener, precum și să colecteze și să prelucreze datele mele pe durata cât sunt în baza de date și să asigure limitarea accesului persoanelor neautorizate.
    LEARN&GO a făcut modificări în sistem pentru a vă proteja mai mult siguranța datelor. Astfel, LEARN&GO respectă toate prevederile GDPR (General Data Protection Regulation - Regulamentul General privind Protecția Datelor).
    NU doresc să primesc informări periodice despre evenimentele LEARN&GO