Inspirați prin excelență și inovare

Oferim o gamă largă de activități de predare și activități extra-curriculare.

Oferim o gamă largă de pachete de formare în diverse domenii și oferim oportunități de învățare combinate pentru a vă satisface cel mai bine nevoile. Modulele noastre îmbină eficient informația cu partea practică, de aceea la fiecare curs, training, workshop vei avea de îndeplinit unele exerciții și teme practice.

Este important să investim în oameni, de aceea am pregătit un cadru optim și suport din partea unor profesori specializați. Modalitățile de lucru utilizate este moderne, bine pregătite și adaptate nevoilor tinerilor și liderilor.

Motto-ul nostru este de a oferi clienților noștri cele mai bune și cele mai calitative cursuri, traininguri, workshopuri și servicii.

0
Participanți
0
Cursuri și traininguri
0
Traineri & Lectori
0
Locații

CELE MAI POPULARE CURSURI

Alăturați-vă celor peste 10,765 Cursanți care s-au bucurat de educația LEARN&GO!

Devino parte a LEARN&GO pentru a-ți continua cariera și viața cu succes.

    Confirm că am fost informat/ă cu prevederile Termenilor și Condițiile site-ului www.learnandgo.ro și Termenii de Confidențialitate LEARN&GO si că mi s-a adus la cunoştinţă drepturile mele prevăzute în Legea privind protecţia datelor cu caracter personal si responsabilităţile mele privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin completarea acestui formular îmi exprim în mod expres consimţământul ca LEARN&GO să prelucreze datele mele cu caracter personal, care sunt oferite de către mine, in legătură cu trainingurile, evenimentele și cursurile pe care la organizează sau la care este partener, precum și să colecteze și să prelucreze datele mele pe durata cât sunt în baza de date și să asigure limitarea accesului persoanelor neautorizate.
    LEARN&GO a făcut modificări în sistem pentru a vă proteja mai mult siguranța datelor. Astfel, LEARN&GO respectă toate prevederile GDPR (General Data Protection Regulation - Regulamentul General privind Protecția Datelor).
    NU doresc să primesc informări periodice despre evenimentele LEARN&GO