Loading Events

Descoperă cu noi arta comunicării și a prezentării convingătoare. Îmbunătățește-ți abilitățile de a vorbi în public, joacă-te cu punctele forte si depășește-ți temerile de a vorbi în public.

Există o mare diferență între a vorbi și a comunica. În plus de fi un vorbitor în public, fii în postura de comunicator, de a transmite mesaje clare, concrete, pe care ceilalți să le înțeleagă și să îți răspundă. Într-o conversație, vânzare, prezentare sau într-un discurs, vorbele bine alese contează cel mai puțin. Cei care vor asculta sunt influențați doar într-o mică măsură de ceea ce le spuneți! Diferența stă în felul în care le spuneti! Vorbele bine intonate, frazate, mimica și atitudinea potrivită sunt cele care contează cu adevărat.

Soluția?

Vino cu noi la cursul de comunicare și public speaking, un program concentrat pe evoluție și nu doar pe transmiterea unor informații teoretice. Cursul este bazat pe o educație într-un mod structurat, usor de înțeles și practic, care îți va aduce rezultate garantate, vei deprinde obiceiuri importante care țin de toate tipurile de limbaj, într-un mod care transformă tot ceea ce transmiți în ceva valoros și de impact.

De asemenea vei învăța cum să pui motivația în fața temerilor, punând accentul și dezvoltând încrederea în sine și vei deprinde abordarea potrivită pentru a-i motiva și valida pe cei din jur.

Totodată vei învăța să duci arta discursului persuasiv la un nivel superior (de a influența cu integritate) și vei putea avea o comunicare îmbunătățită în viața de zi cu zi.

Rezultatele cheie ale cursului de comunicare si vorbire în public:

1. VEI INVATA CUM SA GESTIONEZI STRESUL ȘI SĂ ÎȘI CREȘTI ÎNCREDEREA ÎN SINE

2. ÎȘI VEI ÎMBUNĂTĂȚI ABILITĂȚILE DE PREZENTARE

3. VEI ÎNVĂȚA CUM SĂ FACI IMPRESIE

Recomandăm cursul dacă ești:

  • manager / director de departament
  • proprietar de afaceri / antreprenor
  • conducător de start-up / manager de proiecte
  • profesionist și vorbitor publicului
  • tuturor celor care doresc să susțină un discurs public într-o manieră desavârșită.

La acest curs intensiv de public speaking vei învăța, practic, arta „vorbelor bine spuse”, prin însușirea rostirii corecte a sunetelor dintr-un cuvânt, a găsirii ritmului, intonației, modulațiilor vocii, volumului și frazării potrivite. Astfel, vei obține maximum de impact în rândul celor care te ascultă. Vei deveni o personalitate convingătoare, seducătoare sau sensibilă, în funcție de interesul și aria ta profesională.

În lumea comunicării și a vorbirii în public, există un set de secrete, o alchimie subtilă care deosebește oratorii obișnuiți de adevărații maeștri ai elocvenței. Aceste secrete, bine păzite de cei care le posedă, sunt în realitate accesibile tuturor celor care sunt gata să le descopere și să le stăpânească.

Primul secret constă în convingere. Pentru a convinge și a impresiona, este esențial să ai încredere de neclintit în mesajul tău și în tine. O convingere profundă în ceea ce se spune este transmisă în mod palpabil publicului, captivându-i atenția și stârnindu-i interesul.

Al doilea secret constă în pregătirea atentă. Marii comunicatori nu vorbesc doar aleatoriu; își planifică, structurează și își rafinează discursul până când acesta strălucește cu claritate și relevanță. Această pregătire îți permite să arăți natural și spontan în timp ce ești perfect organizat.

Al treilea secret este conectarea cu publicul. Cei mai puternici oratori sunt cei care știu să asculte la fel de bine cum știu să vorbească. Înțelegând nevoile, preocupările și așteptările audienței lor, își adaptează discursul pentru a crea o conexiune autentică și emoțională.

Al patrulea secret constă în stăpânirea vocii și a limbajului corpului. Intonația, ritmul și gesturile sunt instrumente puternice pentru a întări mesajul și a capta atenția. Oratorii folosesc aceste elemente cu precizie pentru a-și amplifica impactul și pentru a lăsa o impresie de durată.

În cele din urmă, al cincilea secret constă în autenticitate. Nimic nu este mai puternic decât un orator care vorbește cu sinceritate și pasiune. Împărtășind propriile experiențe, emoții și convingeri, el creează o conexiune profundă cu publicul său și lasă o impresie de neșters în mintea lor.

Împreună, aceste secrete formează esența artei de a convinge și de a impresiona în comunicare și vorbit în public. Înțelegându-le și aplicând cu sârguință, oricine poate deveni un maestru al elocvenței și poate lăsa amprenta în lumea vorbirii.

Te așteptăm, așadar, să învățăm împreună, să devenim cei mai autentici și importanți oratori ai publicului nostru. Nu lăsa abilitățile tale de comunicare la voia întâmplării. Alătură-te nouă astăzi și deblochează-și potențialul de a deveni un comunicator excepțional. Lasă-ți amprenta în fiecare conversație, fiecare prezentare și fiecare interacțiune. Alătură-te nouă și devino stăpânul propriului destin comunicativ.

Când și unde ?

Marți, 21 mai 2024, ora 19:00, la adresa 9 rue Verdi, Nice, France.

Start înscrieri: locurile sunt limitate!

Eveniment organizat în parteneriat cu Cafeneaua Antreprenorilor!