Loading Events

Stiai ca sentimentul de insecuritate poate fi cauzat de un dezechilibru energetic al primei chakre, Muladhara? Sau ca blocajele de comunicare pot fi rezolvate armonizand chakra gatului? Te-ai gandit vreodata ca poti aplana conflictele cu ceilalti simplu si eficient, practicand respiratia inimii?

Daca rezonezi cu cele de mai sus, vino cu noi si aprofundeaza subiectul pe parcursul celor 7 ateliere de yogaterapie integrativa, Chakras, Subtle Energy & Health. Fiecare workshop reprezinta o invitatie la o calatorie interioara de rearmonizare energetica si vindecare, in lumea subtila, invizibila, dar perceptibila.

Metoda de yogaterapie integrativa, elaborata si propusa in Franta, reprezinta o sinteza unica de tehnici terapeutice ancestrale de yoga si meditatie, combinate armonios cu metode moderne de kinetoterapie si sport.

Pe tot parcursul acestei explorari vom fi ghidati de posturi de yoga atent selectionate, tehnici de kinetoterapie si yoga-terapie, exercitii bio-energetice, de respiratie si diferite practici meditative.

CE FACEM?

  • exploram energetic fiecare chakra si invatam sa-i armonizam activitatea prin metode adaptate fiecareia.

  • descoperim ce afectiuni de sanatate ii sunt asociate fiecarui centru energetic si ce exercitii terapeutice putem efectua.

  • stabilim un dialog autentic cu corpul nostru, pentru a-i descifra mesajele si a actiona preventiv.

  • invatam exercitii simple si eficiente, care, odata integrate in cotidian, ne vor influenta pozitiv starea de sanatate fizica, emotionala si mentala.

DETALII PENTRU AL SAPTELEA ATELIER:

SUNT

Sahasrara, cea de-a saptea chakra, mai poarta si numele de lotus cu o mie de petale. Coordoneaza activitatea creierului si a sistemului nervos si reprezinta ideea de conexiune, de contopire cu o alta dimensiune.

O experienta de doliu sau un soc emotional sunt evenimente care pot perturba Sahasrara. Printre manifestarile unor dezechilibre la acest nivel se afla: orgoliul, ambitia fara masura, aroganta, abuzul de putere, haosul mental, insomnia, lipsa de demnitate, de respect penstru sine si cei din jur.  Durerile articulare si rigiditatea se pot adauga perturbarilor de mai sus.

Chakra coronala receptioneaza forta divina. Ea ne deschide accesul la constiinta cosmica si ne permite sa ne eliberam de mental, de ego, de corpul fizic si de realitatile materiale si emotionale. Sahasrara priveste spre cer. Ea nu se mai situeaza in corpul fizic si astfel stabileste conexiunea  cu Universul. Si tot ea participa la crearea unor valori ca onestitatea, curajul, angajamentul umanitar, iubirea neconditionata, credinta profunda in legile naturii si in divinitate.

Cand suntem in conexiune cu Sahasrara observam perfectiunea creatiei si experimentam o stare de beatitudine si gratie absolute.

Ce facem?

Ne imbracam in violet, culoarea chakrei Sahasrara. 🙂

  • invatam exercitii simple si eficiente de yogaterapie si kinetoterapie pentru echilibrarea sistemului nervos central.

  • descoperim tehnici de respiratie cu efect benefic in echilibrarea celor doua emisfere cerebrale, armonizand creativitatea cu analiza mentala,  imaginatia cu logica, precum si capacitatea de a le folosi eficient.

  • ne insusim exercitii energetice si respiratorii pentru activarea si rearmonizarea corpului subtil.

  • exploram tehnici meditative ancestrale ce ne vor arata drumul spre linistea din noi.

  • VOM FI ,PUR SI SIMPLU… cu veselie, iubire, fluiditate…si vom deveni ceea ce suntem deja…

Rezervare loc AICI

Evenimentul este susţinut de către Oana Stefanescu
Fondatoarea metodei de yogaterapie integrativa
Kinetoterapeut, yogaterapeut, formator

Oana Stefanescu este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, specializata in terapii psiho-corporale / energetice si reeducare sportiva. In ultimii 10 ani a calatorit intensiv si a absolvit cursuri post-universitare de yogaterapie, meditatie, prezenta si relatie terapeutica la universitati din India, Franta si Belgia. Si-a completat parcursul cu diferite formari de medicina tibetana, thai, terapii energetice si cuantice in Tailanda, India, Franta si Romania.
A prezentat metoda de yogaterapie integrativa in cadrul Congresului international de medicina alternativa si sport, Bucuresti 2018, membra in Collège des praticiens de la présence thérapeutique, Bruxelles.
Cu o experienta in practici meditative de peste 10 ani, isi imparte activitatea intre Franta, Romania si India, unde isi perfectioneaza practica yoga si efectueaza retrageri in diferite ashramuri si centre spirituale.

DETALII:

Atelierele au diferite teme si se vor desfasura intre lunile octombrie 2018 – martie 2019, dupa cum urmeaza:

Posibilitate de inscriere doar pentru anumite ateliere.

Locuri limitate: 12 participanti/ atelier. Locurile se vor ocupa in ordinea primirii cererilor.

Investitie: 75 RON/atelier

Inscrieri: sereinart@gmail.com

Facebook: SEREINART

Rezervare loc AICI

Achit 1 Atelier

Te astept cu bucurie si inima deschisa!

Ia-ti cu tine cu accesoriu vestimentar violet, salteaua de yoga, zambetul si hai sa facem cunostinta! 🙂

Oana S.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.