Loading Events

Stiai ca sentimentul de insecuritate poate fi cauzat de un dezechilibru energetic al primei chakre, Muladhara? Sau ca blocajele de comunicare pot fi rezolvate armonizand chakra gatului? Te-ai gandit vreodata ca poti aplana conflictele cu ceilalti simplu si eficient, practicand respiratia inimii?

Daca rezonezi cu cele de mai sus, vino cu noi si aprofundeaza subiectul pe parcursul celor 7 ateliere de yogaterapie integrativa, Chakras, Subtle Energy & Health. Fiecare workshop reprezinta o invitatie la o calatorie interioara de rearmonizare energetica si vindecare, in lumea subtila, invizibila, dar perceptibila.

Metoda de yogaterapie integrativa, elaborata si propusa in Franta, reprezinta o sinteza unica de tehnici terapeutice ancestrale de yoga si meditatie, combinate armonios cu metode moderne de kinetoterapie si sport.

Pe tot parcursul acestei explorari vom fi ghidati de posturi de yoga atent selectionate, tehnici de kinetoterapie si yoga-terapie, exercitii bio-energetice, de respiratie si diferite practici meditative.

CE FACEM?

 • exploram energetic fiecare chakra si invatam sa-i armonizam activitatea prin metode adaptate fiecareia.

 • descoperim ce afectiuni de sanatate ii sunt asociate fiecarui centru energetic si ce exercitii terapeutice putem efectua.

 • stabilim un dialog autentic cu corpul nostru, pentru a-i descifra mesajele si a actiona preventiv.

 • invatam exercitii simple si eficiente, care, odata integrate in cotidian, ne vor influenta pozitiv starea de sanatate fizica, emotionala si mentala.

DETALII PENTRU AL PATRULEA ATELIER:

IUBESC

Daca ar fi sa alegem un singur cuvant care sa reprezinte Anahata, cea de-a patra chakra, acela ar fi iubirea. Iubirea neconditionata de sine si pentru cei din jur, comuniunea cu natura, cu Viata pur si simplu. Simtul tactil este functia senzoriala care ii corespunde, iar organele reprezentative sunt inima si plamanii.

Persoanele cu aceasta chakra echilibrata traiesc momentul prezent cu bucurie si entuziasm. Sunt constiente de posibilitatile lor creatoare si capacitatile prin care pot contribui la raspandirea armoniei intre oameni. Stiu sa ierte si isi exprima recunostinta pentru tot ceea ce le ofera natura. Detin o forta de regenerare si  de rezilienta deosebite.

Intrebarea cheie a acestei chakre este: “Cum simt lumea si cum ma simte ea pe mine?” Anahata reprezinta elementul Aer, cel care atinge delicat pielea, dar ramane invizibil, cel care permite sa simtim, fara a vedea sau a auzi. Este astfel punctul de contopire a corpului cu spiritul, a materiei cu energia, a vizibilului cu invizibilul, a microcosmosului cu macrocosmosul.

Cand Anahata este dezechilibrata, ne lipseste increderea in noi insine, continuam sa traim in trecut si sa fim conditionati de el, nu reusim sa iertam, sa facem loc pentru nou in viata noastra si continuam sa ne simtim vinovati. In corpul fizic, acestea se pot manifesta sub forma unei oboseli cronice, a tahicardiei, a respiratiei sacadate sau a senzatiei de lipsa de aer.

Ce facem?

Pentru inceput, ne imbracam in verde, culoarea chakrei Anahata si zambim. 🙂

 • invatam exercitii simple si eficiente de yoga-terapie si kinetoterapie pentru echilibrarea si activarea  functiei cardiace si respiratorii. Descoperim cat de important este ca inima si plamanii sa lucreze in sincronicitate.

 • ne insusim tehnici energetice si respiratorii pentru activarea si rearmonizarea corpului subtil.

 • descoperim tehnici bio-energetice de conectare cu elementul Aer si simtim viata  din noi prin toti porii.

 • ne deschidem inima, ne acceptam ranile, ne iertam, zambim, traim in prezent.

 • abordam tehnici ancestrale de revitalizare si regenerare a organismului.

 • exploram sentimentul iubirii, incercam sa trecem dincolo de iubirea – atasament si sa descoperim iubirea – libertate.

 • ne conectam cu inima, cu centrul fiintei noastre si vedem ce se intampla.

 • facem impreuna inca un pas spre ceea ce suntem cu adevarat.

Rezervare loc AICI

Evenimentul este susţinut de către Oana Stefanescu
Fondatoarea metodei de yogaterapie integrativa
Kinetoterapeut, yogaterapeut, formator

Oana Stefanescu este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, specializata in terapii psiho-corporale / energetice si reeducare sportiva. In ultimii 10 ani a calatorit intensiv si a absolvit cursuri post-universitare de yogaterapie, meditatie, prezenta si relatie terapeutica la universitati din India, Franta si Belgia. Si-a completat parcursul cu diferite formari de medicina tibetana, thai, terapii energetice si cuantice in Tailanda, India, Franta si Romania.
A prezentat metoda de yogaterapie integrativa in cadrul Congresului international de medicina alternativa si sport, Bucuresti 2018, membra in Collège des praticiens de la présence thérapeutique, Bruxelles.
Cu o experienta in practici meditative de peste 10 ani, isi imparte activitatea intre Franta, Romania si India, unde isi perfectioneaza practica yoga si efectueaza retrageri in diferite ashramuri si centre spirituale.

DETALII:

Atelierele au diferite teme si se vor desfasura intre lunile octombrie 2018 – martie 2019, dupa cum urmeaza:

Posibilitate de inscriere doar pentru anumite ateliere.

Locuri limitate: 12 participanti/ atelier. Locurile se vor ocupa in ordinea primirii cererilor.

Investitie: 75 RON/atelier

Inscrieri: sereinart@gmail.com

Facebook: SEREINART

Rezervare loc AICI

Achit 1 Atelier     Achit 4 Ateliere

Te astept cu bucurie si inima deschisa!

Ia-ti cu tine cu accesoriu vestimentar verde, salteaua de yoga, zambetul si hai sa facem cunostinta! 🙂

Oana S.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.