Cursuri

/Cursuri
Cursuri 2018-04-16T01:22:09+00:00

Inspirați prin excelență și inovare

Oferim o gamă largă de activități de predare și activități extra-curriculare.

2018-04-06T19:37:47+00:00

Economics

Our modern institution is interested in cultivating an environment where young students can come together and learn in a creative and flexible environment. We work collaboratively with our students to achieve outstanding results.

2018-04-16T20:26:13+00:00

Strength&Stretching

Stretching-ul ajuta prin faptul că vă veți concentra mai mult la antrenamentele de Strength, eliminând într-o mare măsură riscul de accidentare. Ambele vă fac mai puternice(i) și vă pot aduce într-o formă mai bună. Strenght&Stretching îţi protejează sănătatea oaselor și masa musculară!

Alăturați-vă celor peste 8,750 Cursanți care s-au bucurat de educația LEARN&GO!

Devino parte a LEARN&GO pentru a-ți continua cariera și viața cu succes.

Confirm că am fost informat/ă cu prevederile Termenilor și Condițiile site-ului www.learnandgo.ro și Termenii de Confidențialitate LEARN&GO si că mi s-a adus la cunoştinţă drepturile mele prevăzute în Legea privind protecţia datelor cu caracter personal si responsabilităţile mele privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin completarea acestui formular îmi exprim în mod expres consimţământul ca LEARN&GO să prelucreze datele mele cu caracter personal, care sunt oferite de către mine, in legătură cu trainingurile, evenimentele și cursurile pe care la organizează sau la care este partener, precum și să colecteze și să prelucreze datele mele pe durata cât sunt în baza de date și să asigure limitarea accesului persoanelor neautorizate.
LEARN&GO a facut modificari in sistem pentru a va proteja mai mult siguranta datelor. Astfel, LEARN&GO respecta toate prevederile GDPR (General Data Protection Regulation - Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Cursuri & Evenimente

Contact

Calea 13 Septembrie 90, Bucuresti

Mobile: +40-734.227.337

Web: LEARN&GO

Articole recente