Loading Events

Vă invităm la workshop!

YOUR FACE’S JOY
Bucuria feţei tale!

Există “trucuri” pentru îngrijirea tenului? Poate da, poate nu!

Egiptul antic este considerat leagănul machiajului. Femeile aveau o pasiune fantastică în ceea ce priveşte, mai ales, utilizarea culorilor în machiaj, însa istoria a demonstrat că machiajul este pur şi simplu o extensie a personalităţii fiecarei femei.

Femeile au gusturi diferite când vine vorba de îngrijirea tenului și machiaj, însa punctul de plecare al unui machiaj reuşit pleacă de la tenul fiecărei persoane, ce trebuie doar pregătit.

Zi de zi machiajul este interpretat de fiecare femeie după cum se simte mai confortabil. Unele dintre ele folosesc un machiaj mai accentuat, alte femei nu folosesc machiaj deloc în ideea că este o zi oarecare. Ce rost ar avea? Păi are rost, fiecare femeie este frumoasă în felul ei, iar micile neregularităţi, care chiar nu pot fi numite defecte, decât de răuvoitori, le completează personalitatea. Un machiaj natural nu face decât să le îndulcească trăsăturile, să ascundă micile imperfecţiuni ale tenului. Şi pe deasupra realizarea lui nu durează decât 5 minute. Sună aproape imposibil, nu? Acest workshop îţi va demonstra că se poate.

De cele mai multe ori un machiaj poate schimba o persoană, însa este important să îţi personalizezi machiajul în funcţie de mai multe aspecte: forma feţei, textura tenului, momentul pentru care te pregăteşti etc.

Ca să poţi să îţi faci cel mai bun machiaj pentru tine ai nevoie de o îngrjire a tenului excepțională. Află în cadrul atelierului pe lângă pudră, farduri, ruj şi rimel ce alte elemente sunt necesare pentru trusa ta de machiaj şi cum să le foloseşti cât mai eficient.

Există câteva tipuri de machiaj care, indiferent de culorile folosite, nu se vor demoda niciodată:

 • machiajul natural (adresat de regulă femeilor care nu au timp să stea prea mult la oglindă);
 • machiajul stil “Marilyn Monroe” (unde se pune accent pe buze, ochii fiind cel mult conturaţi pe pleoapa superioara cu tuş negru);
 • machiajul “smokey eyes” (unde accentul se pune strict pe ochi, iar buzele sunt nude);
 • machiajul special de seară (când culorile pun în valoare personalitatea ta).

Ca şi în vestimentaţie, în domeniul make-up-ului, în fiecare primăvară, vara, toamna, iarna, apar atât de multe articole despre machiajul în tendinţe în anotimpul respectiv. Totuşi pentru realizarea unui machiaj perfect pentru tine, trebuie avute în vedere mai multe detalii, care fac diferenţa între un machiaj obişnuit şi un machiaj profesionist.

În cadrul workshopului se îmbină atât noţiuni teoretice cât şi practice privind cunoştinţe de anatomie (structura pielii, analiza tipului de ten), stil de viaţă, bazele machiajului şi tehnici esenţiale de îngrijirea tenului.

Subiecte abordate, despre care vei învăţa şi care îţi vor îmbogăţi bagajul de cunoştinte în domeniul îngrijirii tenului și automachiajului, sunt:

 • pielea (structură, funcţii, rol);

 • tipuri de ten – aspect, cauze, tonuri şi subtonuri ale pielii, cerinţe pentru îngrijirea acasă;

 • demachierea, masaje de tonifiere, curăţare, relaxare;

 • tratamente pentru diferite tipuri de ten;

 • trusa de machiaj;

 • noţiuni de bază despre machiaj;

 • studierea trăsăturilor anatomice şi corecţii prin machiaj;

 • teoria culorilor şi aplicaţii prin machiaj;

 • machiaje tematice (de zi, ocazie, etc).

Acest atelier unu-la-unu  se adresează persoanelor care doresc să îşi cunoască foarte bine propriul ten şi să îşi evidenţieze calităţile naturale, care vor avea libertatea să îşi găsească şi să îşi definească propriul stil, folosindu-se de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj în domeniul profesionist.

Calvin Klein: “Cel mai bine este să arăţi natural, însă pentru asta ai nevoie de machiaj corect şi natural!”

Prin neparticiparea ta la workshop, vei rata şansa să afli mai multe despre:

 • cum îţi identifici tipul de ten;

 • cum faci machiajul corector bazat pe lumini şi umbre;

 • cum aplici corect baza de machiaj;

 • cum faci corectarea imperfecţiunilor feţei utilizând teoria culorilor;

 • cum faci alegerea corectă a produselor de machiaj;

 • cum îţi faci alegerea ustensilelor de machiaj;

 • cum să găseşti, în funcţie de forma ochilor/feţei, tipul de machiaj care să se potrivească cel mai bine pentru tine.

Acest atelier practic unu-la-unu de îngrijirea tenului și automachiaj este adresat atât către persoanele care nu s-au machiat niciodata şi vor să înceapă singure să se machieze, cât şi pentru persoanele care ştiu să se machieze sau se machiază de ceva timp, însă simt nevoia de perfecţionare.

Workshop-ul este accesibil doar pentru persoanele care vor să înveţe să se machieze singure. Nu este un atelier pentru profesionişti, adică destinat celor care vor să facă din machiaj o profesie.

Trainerii workshop-ului sunt profesionisti ce activează de peste 12 ani în arta machiajului:

Teodora – ambasador de brand (companie din top 5 mondial), specialist și trainer make-up, cu o experiență de 17 ani în domeniul îngrijirii tenului, machiajului alb și colorat, având peste 1000 de sesiuni de training (atât open cât și în cadrul companiilor, pentru echipe sau one to one) în România, Franța, Cehia, Austria, Italia și Germania.

Fantezia creaţiei şi frumuseţea în machiaj este că poţi să creezi mereu un personaj cu care să te joci. Atunci când te-ai plictisit, ştergi tot şi o iei de la capăt, însă este important să nu uiţi că odihna este cel mai bun machiaj!

Evenimentul este organizat în Nisa, pe Avenue Caravadossi nr. 38, (Franța) în data de 25 mai (5 sesiuni unu-la-unu) doar cu programare individuală de la ora 09:00. Sesiunile sunt în limba română!

Rezervare loc AICI

Atenție sunt disponibile doar 5 întâlniri one-to-one!

Pachetul Silver cuprinde:
– participarea la o sesiune de 60-75 minute, personalizată special pentru nevoile tale în cadrul atelierului practic
– posibilitatea de a veni cu o prietenă bună ca invitată din partea ta
– bogate și susținute informații privind îngrijirea tenului și arta automachiajului de zi cu zi
– posibilitatea de a primi răspunsuri la întrebările tale legate de îngrijire tenului și machiaj
– training, îndrumare și asistență din partea unui specialist cu experiență vastă în domeniu, de 14 ani ambasador de brand.Biletul este in valoare de 24 euro (~120 lei)
Pachetul Gold cuprinde:
– Pachetul Silver și
– testarea epidermei în care vei primi următoarele informații importante despre:
– hidratare, elasticitate, cuperoză, pete pigmentare, nivel de afectare al pielii etc.
– totodată este o procedură noninvazivă, putând fi efectuată pe toate catoriile de vârstă și ten, fiind o evaluare a tenului însotiță de un plan de îngrijire recomandat de un specialist.Biletul este in valoare de 54 euro (~270 lei)
Pachetul Platinum cuprinde:
– pachetul Gold și
– un pachet de 3 produse, în funcție de tipul de ten pe care îl ai, format din produse care să mențină pielea hidratată, fină și plină de vitalitate sau produse care oferă un aspect mai ferm, îmbunătățesc și atenuează semnele avansate ale îmbătrânirii, precum ridurile adânci și pielea lăsată. Produsele de îngrijire a tenului recomandate (din top 5 mondial) sunt superioare rutinelor tradiționale de îngrijire a tenului și funcționează asemeni unor suplimente pentru ten astfel încât să te bucuri de un ten frumos, cu aspect sănătos… fără compromisuri.Biletul este in valoare de 94 euro (~470 lei)
Pachetul Diamond cuprinde:
– pachetul Gold și
– un tratament profesional de îngrijirea tenului folosind tehnologia DERMASONIC
– prin folosirea tehnologiei DERMASONIC se pregătește tenul pentru aplicarea produselor de îngrijire și ajută ingredientele să pătrundă profund în piele, pentru rezultate optime:
– Lama ultrasonică produce vibrații ultrasonice de 30.000 Hz, care creează efectul unor jeturi din bule la contactul cu apa sau cu loțiunea tonică. Jeturile din bule pătrund profund în porii epidermei, pentru a curăța punctele negre și reziduurile de machiaj.
– Derma Ion Galvanic stimulează și masează pielea, pentru a asigura o pătrundere mai adâncă a serurilor. Produce efecte prin optimizarea curenților ionici pentru 5 tipuri de soluții.Biletul este in valoare de 134 euro (~670 lei)

Garanţie 200%

100% este o investiție în calitatea vieții ce îți construiești;

100% rămâi cu toată înformaţia şi experienţa învăţată.

Mai sunt disponibile 4 din 5 locuri

Sâmbătă 25.05 – 09:00 – liber

Sâmbătă 25.05 – 11:00 – liber

Sâmbătă 25.05 – 13:00 – liber

Sâmbătă 25.05 – 15:00 – ocupat

Sâmbătă 25.05 – 17:00 – liber

Coco Chanel – “Eleganţa este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul.”