Loading Events

Stiai ca sentimentul de insecuritate poate fi cauzat de un dezechilibru energetic al primei chakre, Muladhara? Sau ca blocajele de comunicare pot fi rezolvate armonizand chakra gatului? Te-ai gandit vreodata ca poti aplana conflictele cu ceilalti simplu si eficient, practicand respiratia inimii?

Daca rezonezi cu cele de mai sus, vino cu noi si aprofundeaza subiectul pe parcursul celor 7 ateliere de yogaterapie integrativa, Chakras, Subtle Energy & Health. Fiecare workshop reprezinta o invitatie la o calatorie interioara de rearmonizare energetica si vindecare, in lumea subtila, invizibila, dar perceptibila.

Metoda de yogaterapie integrativa, elaborata si propusa in Franta, reprezinta o sinteza unica de tehnici terapeutice ancestrale de yoga si meditatie, combinate armonios cu metode moderne de kinetoterapie si sport.

Pe tot parcursul acestei explorari vom fi ghidati de posturi de yoga atent selectionate, tehnici de kinetoterapie si yoga-terapie, exercitii bio-energetice, de respiratie si diferite practici meditative.

CE FACEM?

 • exploram energetic fiecare chakra si invatam sa-i armonizam activitatea prin metode adaptate fiecareia.

 • descoperim ce afectiuni de sanatate ii sunt asociate fiecarui centru energetic si ce exercitii terapeutice putem efectua.

 • stabilim un dialog autentic cu corpul nostru, pentru a-i descifra mesajele si a actiona preventiv.

 • invatam exercitii simple si eficiente, care, odata integrate in cotidian, ne vor influenta pozitiv starea de sanatate fizica, emotionala si mentala.

DETALII PENTRU AL DOILEA ATELIER:

CREEZ

Svadhisthana, a doua chakra, reprezinta centrul energetic al mostenirii noastre genetice, a miscarii fizice, a starii de bine si a fericirii de a fi. Ghideaza fecunditatea, creativitatea, comunicarea non-verbala, energia sexuala, vitalitatea si spiritul intreprinzator.

Celei de-a doua chakre ii corespunde elementul Apa si este responsabila de activitatea rinichilor si a glandelor suprarenale, a organelor sexuale, a vezicii urinare. Ea controleaza astfel toate lichidele corporale: sange, limfa, urina, saliva, lacrimi.

Svadisthana ne invita sa decodam complexitatea emotiilor noastre si sa invatam sa le gestionam, pentru a dedramatiza si a le metaboliza constructiv. Aceasta chakra este in primul rand un receptacul pentru bucurie. In cazul in care activitatea ei este perturbata, cautam sa compensam aceasta absenta de entuziasm si veselie in exterior, fie prin compulsiuni alimentare, alcool sau droguri, prin aventuri sexuale, sau o activitatate sportiva exagerata.

Ce facem?

Deoarece culoarea asociata celei de-a doua chakre este portocaliul, iti propun sa purtam cu totii un accesoriu vestimentar de aceeasi culoare. It will be fun! 🙂

 • invatam exercitii simple si eficiente de yoga-terapie si kinetoterapie pentru activarea si echilibrarea activitatii rinichilor, a oganelor sexuale, favorizarea returului venos si limfatic si a tranzitului intestinal.

 • ne insusim tehnici energetice si respiratorii pentru activarea si rearmonizarea corpului subtil.

 • descoperim tehnici bio-energetice de conectare cu elementul Apa si ne dezvoltam astfel calitati precum adaptabilitatea, fluiditatea si creativitatea.

 • exploram tehnici ancestrale de revitalizare si regenerare a organismului.

 • invatam cum sa metabolizam emotiile dezagreabile si sa ne conectam la o realitate mult mai profunda.

 • exploram frica de a pierde controlul, de a ne angaja si intram in relatie cu celalalt simplu si autentic.

 • facem impreuna inca un pas spre ceea ce suntem cu adevarat.

Rezervare loc AICI

Evenimentul este susţinut de către Oana Stefanescu
Fondatoarea metodei de yogaterapie integrativa
Kinetoterapeut, yogaterapeut, formator

Oana Stefanescu este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, specializata in terapii psiho-corporale / energetice si reeducare sportiva. In ultimii 10 ani a calatorit intensiv si a absolvit cursuri post-universitare de yogaterapie, meditatie, prezenta si relatie terapeutica la universitati din India, Franta si Belgia. Si-a completat parcursul cu diferite formari de medicina tibetana, thai, terapii energetice si cuantice in Tailanda, India, Franta si Romania.
A prezentat metoda de yogaterapie integrativa in cadrul Congresului international de medicina alternativa si sport, Bucuresti 2018, membra in Collège des praticiens de la présence thérapeutique, Bruxelles.
Cu o experienta in practici meditative de peste 10 ani, isi imparte activitatea intre Franta, Romania si India, unde isi perfectioneaza practica yoga si efectueaza retrageri in diferite ashramuri si centre spirituale.

DETALII:

Atelierele au diferite teme si se vor desfasura intre lunile octombrie 2018 – martie 2019, dupa cum urmeaza:

Posibilitate de inscriere doar pentru anumite ateliere.

Locuri limitate: 12 participanti/ atelier. Locurile se vor ocupa in ordinea primirii cererilor.

Investitie: 75 RON/atelier

Inscrieri: sereinart@gmail.com

Facebook: SEREINART

Rezervare loc AICI

Achit 1 Atelier     Achit 6 Ateliere

Te astept cu bucurie si inima deschisa!

Ia-ti cu tine cu accesoriu vestimentar portocaliu, salteaua de yoga, zambetul si hai sa facem cunostinta! 🙂

Oana S.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.