1. Eligibilitate

Oferim o gamă largă de activități de predare și activități extra-curriculare.

Avem un angajament de a ne asigura că cei care vin la cursurile, training-urile, atelierele, evenimentele noastre primesc cea mai bună educație, astfel încât aceștia să primească suport în educația lor și, prin urmare, să poată să se dezvolte și să obțină rezultate cât mai bune în activitatea profesională și viața personală.

2. Aplică

Ne mândrim cu oferirea celor mai bune traininguri, ateliere practice, cursuri, posibile clienților noștri.

Echipa noastră de traineri este pregătită să lucreze cu tinerii (elevi, studenți) și adulții.

3. Selecție

Procesul nostru de training și educație ne-a pus în primele companii din România.

Echipa de traineri LEARN&GO vă stă cu plăcere  la dispoziție pentru succesul dumneavoastră prin realizarea de proiecte și parteneriate durabile prin care imposibilul devine posibil!

4. Succes

Sunteți bineveniți într-un mediu de învățare condus de profesioniști.

„Succesul înseamnă să obții ceea ce-ți dorești. Fericirea înseamnă să-ți dorești ceea ce obții.” — Dale Carnegie

Alăturați-vă celor peste 10,378 Cursanți care s-au bucurat de educația LEARN&GO!

Devino parte a LEARN&GO pentru a-ți continua cariera și viața cu succes.

  LEARN&GO a făcut modificări în sistem pentru a vă proteja mai mult siguranța datelor. Astfel, LEARN&GO respectă toate prevederile GDPR (General Data Protection Regulation - Regulamentul General privind Protecția Datelor).
  Confirm că am fost informat/ă cu prevederile Termenilor și Condițiile site-ului www.learnandgo.ro și Termenii de Confidențialitate LEARN&GO si că mi s-au adus la cunoştinţă drepturile mele prevăzute în Legea privind protecţia datelor cu caracter personal si responsabilităţile mele privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin completarea acestui formular îmi exprim în mod expres consimţământul ca LEARN&GO să prelucreze datele mele cu caracter personal, care sunt oferite de către mine, in legătură cu trainingurile, evenimentele și cursurile pe care la organizează sau la care este partener, precum și să colecteze și să prelucreze datele mele pe durata cât sunt în baza de date și să asigure limitarea accesului persoanelor neautorizate.
  NU doresc să primesc informări periodice despre evenimentele LEARN&GO

  FEEDBACK CLIENȚI și CURSANȚI

  “Deși a trecut ceva timp, nu am uitat ce experiență plăcută am avut în acele câteva ore și câte lucruri am învățat și pe care cu siguranță le voi pune în practică. A fost ceva inedit, un moment interesant în care am reușit să imi dau seama de importanța fiecărui lucru, oricât de banal ar părea la prima vedere.”


  ELENA MANOLE, Junior HR

  “LEARN&GO mi-a fost întotdeauna alături și au organizat seminarii foarte utile, din care am aflat despre valoarea timpului și necesitatea organizării acestuia precum și importanța utilizării instrumentelor de management al timpului.”


  CLAUDIA MARIN, Studentă

  “Evenimentul privind comunicarea nonverbală a fost unul dintre cele mai reușite la care am participat din punct de vedere al conținutului și valorii oferite. Am plecat inspirat și foarte motivat. Speech-uri reușite, lecții bune și informații prețioase din care am avut de învățat.”


  MARIUS PANAIT, Sales Manager