Loading Events

Stiai ca sentimentul de insecuritate poate fi cauzat de un dezechilibru energetic al primei chakre, Muladhara? Sau ca blocajele de comunicare pot fi rezolvate armonizand chakra gatului? Te-ai gandit vreodata ca poti aplana conflictele cu ceilalti simplu si eficient, practicand respiratia inimii?

Daca rezonezi cu cele de mai sus, vino cu noi si aprofundeaza subiectul pe parcursul celor 7 ateliere de yogaterapie integrativa, Chakras, Subtle Energy & Health. Fiecare workshop reprezinta o invitatie la o calatorie interioara de rearmonizare energetica si vindecare, in lumea subtila, invizibila, dar perceptibila.

Metoda de yogaterapie integrativa, elaborata si propusa in Franta, reprezinta o sinteza unica de tehnici terapeutice ancestrale de yoga si meditatie, combinate armonios cu metode moderne de kinetoterapie si sport.

Pe tot parcursul acestei explorari vom fi ghidati de posturi de yoga atent selectionate, tehnici de kinetoterapie si yoga-terapie, exercitii bio-energetice, de respiratie si diferite practici meditative.

CE FACEM?

 • exploram energetic fiecare chakra si invatam sa-i armonizam activitatea prin metode adaptate fiecareia.

 • descoperim ce afectiuni de sanatate ii sunt asociate fiecarui centru energetic si ce exercitii terapeutice putem efectua.

 • stabilim un dialog autentic cu corpul nostru, pentru a-i descifra mesajele si a actiona preventiv.

 • invatam exercitii simple si eficiente, care, odata integrate in cotidian, ne vor influenta pozitiv starea de sanatate fizica, emotionala si mentala.

DETALII PENTRU AL CINCILEA ATELIER:

COMUNIC

“Nu este suficient sa vorbim, ci sa vorbim just”, spunea Shakespeare. Expresia, comunicarea, autenticitatea, justetea sunt cateva dintre actiunile si atitudinile de care este responsabila cea de-a cincea chakra, Vishuddhi. Organele direct influentate sunt gura, gatul, ceafa, glanda tiroida, esofagul.

Lipsa de franchete, compromisul din cauza fricii de a fi indepartat, ipocrizia sau minciuna, precum si  frica de a regresa pot perturba activitatea acestei chakre. Concret, acestea se pot manifesta in corp sub forma unor tensiuni la nivelul cefei, a muschiului trapez.

Atunci cand functioneaza armonios, chakra gatului ne permite sa ne exprimam clar, cu autenticitate si profunzime. De asemenea, aceasta ne permite sa fim constienti de misiunea noastra, sa-i fim fideli si s-o exprimam transparent si coherent. Elementul asociat este Spatiul, Eterul.

Vishuddhi simbolizeaza manifestarea eu-lui sub toate formele. Este centrul comunicarii verbale, a expresiei creativitatii sale, a sentimentelor, a conceperii si realizarii operelor artistice, stiintifice, literare…

Vishuddhi permite gasirea menirii fiecaruia si a “vocii” pentru a o exprima.

Ce facem?

Cum ne-am obisnuite deja, ne imbracam in bleu-turcoaz.  🙂

 • invatam exercitii simple si eficiente de yoga-terapie si kinetoterapie pentru echilibrarea si activarea glandei tiroide, relaxarea zonei cervicale ameliorarea mobilitatii acesteia, detensionarea articulatiei temporo-mandibulare (responsabila de dureri de cap, bruxism, modificari ale dentitiei).

 • ne insusim tehnici energetice si respiratorii pentru activarea si rearmonizarea corpului subtil.

 • descoperim tehnici bio-energetice de conectare cu elementul Spatiu si lasam sa izvorasca determinarea de a exprima si de a concretiza viziunea cu adevarul din noi.

 • abordam tehnici ancestrale de revitalizare si regenerare a organismului.

 • exploram frica de a stagna sau regresa, timiditatea, indiferenta, incercam sa le transgresam si sa lasam vocea dinauntrul nostru sa se faca auzita.

 • abandonam mastile, devenim mai sinceri cu noi insine si mai autentici cu cei din jur.

 • facem impreuna inca un pas spre ceea ce suntem cu adevarat.

Rezervare loc AICI

Evenimentul este susţinut de către Oana Stefanescu
Fondatoarea metodei de yogaterapie integrativa
Kinetoterapeut, yogaterapeut, formator

Oana Stefanescu este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, specializata in terapii psiho-corporale / energetice si reeducare sportiva. In ultimii 10 ani a calatorit intensiv si a absolvit cursuri post-universitare de yogaterapie, meditatie, prezenta si relatie terapeutica la universitati din India, Franta si Belgia. Si-a completat parcursul cu diferite formari de medicina tibetana, thai, terapii energetice si cuantice in Tailanda, India, Franta si Romania.
A prezentat metoda de yogaterapie integrativa in cadrul Congresului international de medicina alternativa si sport, Bucuresti 2018, membra in Collège des praticiens de la présence thérapeutique, Bruxelles.
Cu o experienta in practici meditative de peste 10 ani, isi imparte activitatea intre Franta, Romania si India, unde isi perfectioneaza practica yoga si efectueaza retrageri in diferite ashramuri si centre spirituale.

DETALII:

Atelierele au diferite teme si se vor desfasura intre lunile octombrie 2018 – martie 2019, dupa cum urmeaza:

Posibilitate de inscriere doar pentru anumite ateliere.

Locuri limitate: 12 participanti/ atelier. Locurile se vor ocupa in ordinea primirii cererilor.

Investitie: 75 RON/atelier

Inscrieri: sereinart@gmail.com

Facebook: SEREINART

Rezervare loc AICI

Achit 1 Atelier     Achit 3 Ateliere

Te astept cu bucurie si inima deschisa!

Ia-ti cu tine cu accesoriu vestimentar bleu-turcoaz, salteaua de yoga, zambetul si hai sa facem cunostinta! 🙂

Oana S.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.