Loading Events

Comunicarea fără cuvinte rostite!
Workshop aplicat în nonverbal!

Fiecare persoană prezentă participă la o TOMBOLĂ pentru a câștiga o invitație dublă la unul din spectacole Teatrului NOTTARA!

(alegerea este a ta)

Ai fost vreodată în situația când nu ai crezut cu adevărat ce spune cineva? Ai simțit că ceva nu a sunat adevărat sau ai avut sentimentul că totul nu era în regulă? Poate că ei spuneau “Da”, dar corpul lor spunea “Nu”?

Diferența dintre cuvintele pe care le vorbesc oamenii și înțelegerea noastră despre ceea ce spun ei, provine din comunicarea non-verbală, cunoscută și sub numele de “limbajul corpului” sau “cuvintele trupului”. Dezvoltându-vă conștientizarea semnelor și semnalelor limbajului corpului, puteți înțelege mai ușor și alte persoane și puteți comunica mai eficient cu ele.

Totuşi, există, uneori, mișcări subtile – și uneori nu atât de subtile – mișcări, gesturi, expresii ale feței și chiar schimbări în corpul nostru, care indică faptul că se întâmplă ceva. Modul în care vorbim, mergem, stăm spune ceva despre noi și orice se întâmplă în interior poate fi reflectat în exterior.
Prin a deveni mai conștienți de acest limbaj al corpului și de înțelegerea a ceea ce ar putea însemna, puteți învăța să citiți mai ușor oamenii. Acest lucru vă pune într-o poziție mai bună de a comunica eficient cu ei. În plus, prin creșterea înțelegerii celorlalți, puteți, de asemenea, să deveniți mai conștienți de mesajele pe care le transmiteți acestora.
Există momente când trimitem mesaje mixte – spunem un lucru, totuși limbajul corpului ne dezvăluie ceva diferit. Această limbă non-verbală va afecta modul în care acționăm și reacționăm la ceilalți și modul în care reacționează la noi.
Acest workshop vă explică multe dintre modalitățile prin care comunicăm non-verbal, astfel încât să puteți utiliza aceste semne și semnale pentru a comunica mai eficient.

Totul în 7 pasi:

 • Trupul vorbeşte fără să aibă nevoie de cuvinte – cum conducem oamenii fără cuvinte;

 • Postura şi gesturile în comunicarea de zi cu zi;

 • Limbajul de putere al trupului;

 • 10 reguli ale implicării în comunicare;

 • Căteva reguli de baza (5) în domeniul vânzărilor;

 • Indicii şi descoperirea minciunii;

 • Comunicarea faţă în faţă – primele impresii.

Limbajul corpului influențează foarte mult modul în care comunicăm și poate reflecta destul de precis ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Cuvintele trupului includ mișcări ale corpului și gesturi (picioare, brațe, mâini, cap și tors), postura, tensiunea musculară, contactul cu ochii, colorarea pielii, chiar și ritmul de respirație al oamenilor și transpirația. În plus, tonul de voce, ritmul de vorbire și pitch-ul de voce toate se adăugă la cuvintele care sunt utilizate într-o comunicare.

Este important să recunoaștem că limbajul corpului poate varia între indivizi și între diferite culturi și naționalități. Prin urmare, este esențial să verificați și să confirmați semnalele pe care le învăţaţi, prin interogarea și cunoașterea persoanei.

Evenimentul este organizat în Bucureşti la data de 14 DECEMBRIE 2023 de la ora 19:00 la Hotel Marriott, The Grand Avenue (PARTER, sala Romartizanat).
Workshopul se adresează:
 • Antreprenorilor

 • Managerilor generali  şi de departamente

 • Freelancer-ilor şi liber profesionistilor

 • Elevilor, studenţilor şi absolvenţilor

 • Tinerilor şi adulţilor

 • Tuturor celor care vor să desluşească din tainele comunicării nonverbale.

Evenimentul este susţinut de către MIhail Gabriel Chicioreanu, Consultant în managementul carierei, Certificat LAB Profile şi HOGAN Assessments, iniţiator al proiectelor STUDY4CAREER – Clădim o carieră de succes pentru fiecarePerform Media, și Unim Fiecare Zâmbet, co-fondaror al Romartizanatco-organizator al evenimentelor Cariera ta în HRBune Practici în HR.

Pentru a participa la acest atelier este necesară înscrierea prealabilă! Numărul de locuri este limitat!

Rezervare loc AICI

Achit biletul AICI (135 lei până la 30.11.2023)

Achit biletul AICI (179 lei până la 14.12.2023)

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de curs;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.

Pentru a participa la acest atelier este necesară înscrierea prealabilă! Numărul de locuri este limitat!

Rezervare loc AICI (în limita locurilor disponibile)

Achit biletul AICI (135 lei până la 30.11.2023)

Achit biletul AICI (179 lei până la 14.12.2023)

Lista spectacolelor din care poți alege

Pentru a participa GRATUIT  la spectacolul dorit este necesară trimiterea unui mesaj e-mail la office@learnandgo.ro cu titlul acestuia, precum și participarea la atelierul CUVINTELE TRUPULUI!
Numărul de locuri este limitat!
Aici afli mai multe despre spectacole:

Teatrul NOTTARA

TE AȘTEPTĂM!