Loading Events

Stiai ca sentimentul de insecuritate poate fi cauzat de un dezechilibru energetic al primei chakre, Muladhara? Sau ca blocajele de comunicare pot fi rezolvate armonizand chakra gatului? Te-ai gandit vreodata ca poti aplana conflictele cu ceilalti simplu si eficient, practicand respiratia inimii?

Daca rezonezi cu cele de mai sus, vino cu noi si aprofundeaza subiectul pe parcursul celor 7 ateliere de yogaterapie integrativa, Chakras, Subtle Energy & Health. Fiecare workshop reprezinta o invitatie la o calatorie interioara de rearmonizare energetica si vindecare, in lumea subtila, invizibila, dar perceptibila.

Metoda de yogaterapie integrativa, elaborata si propusa in Franta, reprezinta o sinteza unica de tehnici terapeutice ancestrale de yoga si meditatie, combinate armonios cu metode moderne de kinetoterapie si sport.

Pe tot parcursul acestei explorari vom fi ghidati de posturi de yoga atent selectionate, tehnici de kinetoterapie si yoga-terapie, exercitii bio-energetice, de respiratie si diferite practici meditative.

CE FACEM?

 • exploram energetic fiecare chakra si invatam sa-i armonizam activitatea prin metode adaptate fiecareia.

 • descoperim ce afectiuni de sanatate ii sunt asociate fiecarui centru energetic si ce exercitii terapeutice putem efectua.

 • stabilim un dialog autentic cu corpul nostru, pentru a-i descifra mesajele si a actiona preventiv.

 • invatam exercitii simple si eficiente, care, odata integrate in cotidian, ne vor influenta pozitiv starea de sanatate fizica, emotionala si mentala.

DETALII PENTRU PRIMUL ATELIER:

EXIST

Muladhara, considerata prima chakra in traditia hindusa este in stransa legatura cu viata fizica, cu aspectele materiale si conexiunea cu elementul pamant. Simbolizeaza forta noastra vitala, radacinile, originea. Corespunde lui “exist”, “imi place sa traiesc”, “sunt in securitate”.
Muladhara contine planul manifestarii noastre materiale, reprezentat de oase, coloana vertebrala, picioare, sistem imunitar.
O buna functionare a acestui centru energetic este esentiala pentru a ne simti “cu picioarele pe pamant”, la locul nostru, pentru a fi aici si acum, prezenti la ceea ce se intampla in noi si in jurul nostru. Influenteaza sentimentele de securitate, serenitate, de coerenta si aliniament cu scopul existentei noastre.

Ce facem?

Fiindca rosul este culoarea asociata chakrei Muladhara, iti propun sa purtam cu totii aceasta culoare pe 15 octombrie. Let’s play the game!

 • invatam exercitii simple si eficiente de yoga-terapie si kinetoterapie pentru coloana vertebrala, ameliorarea posturii si stimularea imunitatii.

 • ne insusim tehnici energetice si respiratorii pentru activarea si rearmonizarea corpului subtil.

 • descoperim exercitii bio-energetice de conectare cu corpul fizic, de conexiune cu elementul Pamant.

 • exploram tehnici ancestrale de revitalizare si regenerare a organismului.

 • invatam cum sa fim cat mai prezenti si ancorati in viata noastra.

 • depasim frica de insecuritate materiala, ne luam locul pe care il meritam si-l ocupam pe deplin.

 • facem impreuna inca un pas spre ceea ce suntem cu adevarat.

Rezervare loc AICI

Evenimentul este susţinut de către Oana Stefanescu
Fondatoarea metodei de yogaterapie integrativa
Kinetoterapeut, yogaterapeut, formator

Oana Stefanescu este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, specializata in terapii psiho-corporale / energetice si reeducare sportiva. In ultimii 10 ani a calatorit intensiv si a absolvit cursuri post-universitare de yogaterapie, meditatie, prezenta si relatie terapeutica la universitati din India, Franta si Belgia. Si-a completat parcursul cu diferite formari de medicina tibetana, thai, terapii energetice si cuantice in Tailanda, India, Franta si Romania.
A prezentat metoda de yogaterapie integrativa in cadrul Congresului international de medicina alternativa si sport, Bucuresti 2018, membra in Collège des praticiens de la présence thérapeutique, Bruxelles.
Cu o experienta in practici meditative de peste 10 ani, isi imparte activitatea intre Franta, Romania si India, unde isi perfectioneaza practica yoga si efectueaza retrageri in diferite ashramuri si centre spirituale.

DETALII:

Atelierele au diferite teme si se vor desfasura intre lunile octombrie 2018 – martie 2019, dupa cum urmeaza:

Posibilitate de inscriere doar pentru anumite ateliere.

Locuri limitate: 12 participanti/ atelier. Locurile se vor ocupa in ordinea primirii cererilor.

Investitie: 75 RON/atelier

Pret promotional pentru inscrieri la toate atelierele: 350 RON

Inscrieri: sereinart@gmail.com

Facebook: SEREINART

Rezervare loc AICI

Achit 1 Atelier     Achit 7 Ateliere

Te astept cu bucurie si inima deschisa!

Ia-ti cu tine cu accesoriu vestimentar rosu, salteaua de yoga, zambetul si hai sa facem cunostinta! 🙂

Oana S.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.