Loading Events

Stiai ca sentimentul de insecuritate poate fi cauzat de un dezechilibru energetic al primei chakre, Muladhara? Sau ca blocajele de comunicare pot fi rezolvate armonizand chakra gatului? Te-ai gandit vreodata ca poti aplana conflictele cu ceilalti simplu si eficient, practicand respiratia inimii?

Daca rezonezi cu cele de mai sus, vino cu noi si aprofundeaza subiectul pe parcursul celor 7 ateliere de yogaterapie integrativa, Chakras, Subtle Energy & Health. Fiecare workshop reprezinta o invitatie la o calatorie interioara de rearmonizare energetica si vindecare, in lumea subtila, invizibila, dar perceptibila.

Metoda de yogaterapie integrativa, elaborata si propusa in Franta, reprezinta o sinteza unica de tehnici terapeutice ancestrale de yoga si meditatie, combinate armonios cu metode moderne de kinetoterapie si sport.

Pe tot parcursul acestei explorari vom fi ghidati de posturi de yoga atent selectionate, tehnici de kinetoterapie si yoga-terapie, exercitii bio-energetice, de respiratie si diferite practici meditative.

CE FACEM?

 • exploram energetic fiecare chakra si invatam sa-i armonizam activitatea prin metode adaptate fiecareia.

 • descoperim ce afectiuni de sanatate ii sunt asociate fiecarui centru energetic si ce exercitii terapeutice putem efectua.

 • stabilim un dialog autentic cu corpul nostru, pentru a-i descifra mesajele si a actiona preventiv.

 • invatam exercitii simple si eficiente, care, odata integrate in cotidian, ne vor influenta pozitiv starea de sanatate fizica, emotionala si mentala.

DETALII PENTRU AL TREILEA ATELIER:

TRANSFORM

Manipura, situata in zona plexului solar este in stransa legatura cu procesele metabolice si organele digestive: ficat si vezica biliara, splina, pancreas, intestin subtire. Ea transforma, purifica nu numai hrana, dar si ceea ce suntem noi in profunzime.  Reprezinta astfel centrul identitatii noastre, a individualitatii, a expresiei potentialului nostru si a recunoasterii propriei valori. Intrebarea centrala a celei de-a treia chakre este: “Cum vad eu lumea si cum ma vede ea pe mine?” Aceasta nevoie de experimentare corespunde elementului Foc, care are proprietatea de a transforma materia in energie. La nivelul acestei chakre deci, tot ceea ce ingeram, alimente, ganduri, emotii sau informatii intelectuale se transforma in energie.

Manipura influenteaza direct rolul pe care il jucam in societate, capacitatea noastra de adaptare sau rigiditatea. Este chakra cea mai sensibila si cea mai influentabila dintre toate, deoarece aici se concentreaza toate tensiunile noastre fizice si emotionale. Aceasta sensibilitate este si mai mult agresata de societatea actuala, fiind direct legata de dorinta noastra de a controla evenimentele si de gestiunea stresului.

Ce facem?

Ca sa rezonam cat mai bine cu vibratia chakrei Manipura, ne imbracam cu ceva galben. 🙂

 • invatam exercitii simple si eficiente de yoga-terapie si kinetoterapie pentru activarea si echilibrarea activitatii ficatului si a vezicii biliare, a pancreasului si a splinei, a intestinului subtire.

 • ne insusim tehnici energetice si respiratorii pentru activarea si rearmonizarea corpului subtil.

 • descoperim tehnici bio-energetice de conectare cu elemental Foc si redirectionam energia stagnanta sau utilizata ineficient in sensul exprimarii intregului nostru potential, aici si acum.

 • abordam tehnici ancestrale de revitalizare si regenerare a organismului.

 • exploram de ce suntem pasivi sau prea ambitiosi, nervosi sau incapabili sa ne concentram, daca avem un complex de superioritate sau de inferioritate.

 • incercam sa trecem dincolo de identificarea cu ego-ul, sa ne conectam cu potentialul nostru unic, in scopul de a-l exprima cat mai just si coerent.

 • facem impreuna inca un pas spre ceea ce suntem cu adevarat.

Rezervare loc AICI

Evenimentul este susţinut de către Oana Stefanescu
Fondatoarea metodei de yogaterapie integrativa
Kinetoterapeut, yogaterapeut, formator

Oana Stefanescu este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, specializata in terapii psiho-corporale / energetice si reeducare sportiva. In ultimii 10 ani a calatorit intensiv si a absolvit cursuri post-universitare de yogaterapie, meditatie, prezenta si relatie terapeutica la universitati din India, Franta si Belgia. Si-a completat parcursul cu diferite formari de medicina tibetana, thai, terapii energetice si cuantice in Tailanda, India, Franta si Romania.
A prezentat metoda de yogaterapie integrativa in cadrul Congresului international de medicina alternativa si sport, Bucuresti 2018, membra in Collège des praticiens de la présence thérapeutique, Bruxelles.
Cu o experienta in practici meditative de peste 10 ani, isi imparte activitatea intre Franta, Romania si India, unde isi perfectioneaza practica yoga si efectueaza retrageri in diferite ashramuri si centre spirituale.

DETALII:

Atelierele au diferite teme si se vor desfasura intre lunile octombrie 2018 – martie 2019, dupa cum urmeaza:

Posibilitate de inscriere doar pentru anumite ateliere.

Locuri limitate: 12 participanti/ atelier. Locurile se vor ocupa in ordinea primirii cererilor.

Investitie: 75 RON/atelier

Inscrieri: sereinart@gmail.com

Facebook: SEREINART

Rezervare loc AICI

Achit 1 Atelier     Achit 5 Ateliere

Te astept cu bucurie si inima deschisa!

Ia-ti cu tine cu accesoriu vestimentar galben, salteau de yoga, zambetul si hai sa facem cunostinta! 🙂

Oana S.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.