Loading Events

Dupa cum stii deja, ceea ce gândim creează universul în care existăm, subconştientul fiind însăşi cartea vieţii, în care se tipăresc fără încetare gândurile tale de fiecare clipă.

Acest atelier îşi propune să explice modul în care omul este important să gândească, precum şi imaginile benefice ce conteaza fi cultivate cu perseverenţă în minte pentru a crea şi transforma propriul lui destin.  Sunt prezentate aici tehnici adecvate, care permit fiinţei umane să se branşeze la PUTEREA colosală a subconştientului ei, oferindu-i şansa să obţină tot ceea ce doreşte.

Te-ai întrebat vreodată:

 • De ce un om este trist, în timp ce alt om este fericit?

 • De ce acel om este vesel şi prosper, iar celălalt este sărac şi nefericit?

 • De ce un om este temător şi anxios, în timp ce altul este plin de încredere?

 • De ce acesta din urmă are o casă luxoasă şi minunată, iar celălalt duce o existenţă mizeră într-o cocioabă?

 • De ce unul cunoaşte o mare reuşită, iar altul un eşec complet?

 • De ce un orator are un succces imens, în timp ce un altul rămâne mediocru şi nepopular?

 • De ce un om este un geniu în meseria sa, în timp ce un altul se luptă şi se zbate toată viaţa, fără a realiza nimic bun?

 • De ce unul se războieşte cu o maladie pretinsă a fi incurabilă şi de ce altul nu o are niciodată?

 • Cum se face că atâţia oameni cucernici şi buni suferă adevărate torturi ale corpului şi ale spiritului, de parcă ar fi condamnaţi?

 • Şi de ce atâtea fiinţe imorale şi care nu au nimic sfânt prosperă şi le reuşesc toate acţiunile, bucurându-se pe deasupra şi de o sănătate excelentă?

 • De ce o femeie este fericită în căsnicie, în timp ce sora ei este foarte frustrată şi nefericită?

Scopul acestui eveniment este tocmai acela de a răspunde la întrebările de mai sus, precum şi la alte întrebări conexe cu acest subiect.

Controleaza-ţi gândurile căci ai o deplină responsabilitate faţă de ele, deoarece, subconştientul acceptă ceea ce gândești în mod permanent. Creierul se modelează în funcție de ceea ce gândim, simțim și facem.

Unicitatea acestui atelier rezultă din faptul că învăţăturile sale sunt absolut practice. Se vor prezinta aici tehnici şi formule simple, activ operante, pe care le veţi putea aplica uşor în universul cotidian înconjurător. Se vor prezenta metode simple, valabile atât pentru bărbaţii cât şi femeile din întreaga lume.

Du-te la cel mai înalt gând despre tine și imaginează-ți cum ar fi să trăiești cu acel gând un fiecare zi. Eu pur și simplu m-am obișnuit să fiu fericit! Există în fiinţa umană o adevărată “mină de aur”, o bogaţie inestimabilă, de unde putem “extrage” tot ceea ce avem nevoie.

Rezervare loc AICI

Achit biletul  AICI

“Obişnuinţele sunt opera subconştientului vostru, căci subconştientul se orientează mereu către acţiune.” – Joseph Murphy

Rezervare loc AICI

Achit biletul  AICI

Evenimentul este susţinut de către Gabriel Chicioreanu, Consultant în managementul carierei, Certificat LAB Profile şi HOGAN Assessments, iniţiator al proiectelor STUDY4CAREER – Clădim o carieră de succes pentru fiecarePerform Media, și Unim Fiecare Zâmbet, co-fondaror al Romartizanatco-organizator al evenimentelor Cariera ta în HRBune Practici în HR.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.

Fondurile strânse în urma evenimentului se redirecţionează către activităţile Asociaţiei 4CAREER:

UNIM FIECARE ZÂMBET

STUDY4CAREER – Clădim o carieră de succes pentru fiecare!