Loading Events

Ce învățăm de la Antreprenorii Viitorului?

Tot mai mulți tineri vin cu idei noi de business-uri care schimbă mediul afacerilor din România. Cine sunt și cu ce sunt ei diferiți, vei afla la conferința Antreprenorii viitorului, ce va avea loc pe 5 Octombrie la Radisson Blu Hotel, București.

Antreprenorii viitorului dezvoltă businessuri care schimbă domeniile în care activează, dar construiesc și comunități în jurul ideilor lor, cu impact pe termen lung. Conferința reunește creatori de businessuri care au știut să clădească afaceri inovatoare și profesioniști cu viziune și experiență, într-o dezbatere despre strategii pentru inițierea și evoluția afacerilor și consultanți de business care ajută startup-uri și companii antreprenoriale să se dezvolte și să fructifice oportunitățile locale și internaționale.

Dacă te gândești să pui pe picioare o afacere, vino să afli cum să treci peste obstacole, cum găsești finanțare pentru dezvoltarea businessului și cum dezvolți strategii de marketing eficiente.

Evenimentul reunește fondatori, deținători de start-upuri și profesioniști în business, precum: Laurențiu Bănescu, Zăganu; Cristian Pitulice, Transilvania Train și GLOBE 365 Travel Boutique; Eugenia Bolboros, UniCredit Bank; Matei Psatta, TPS Engage; Cornel Amariei, Inventator; Adrian Cocan, Laptaria cu Caimac.

Mai multe detalii despre program și speakeri regăsiți pe site-ul evenimentului Antreprenorii Viitorului

Pentru detalii și acreditări de presă, vă rugăm să vă înregistrați la a doua categorie de bilete și să ne transmiteți un mesaj în căsuța de Observații!

***

Despre Biz Agency:

Business-ul Biz Agency înglobează revista BizBiz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View– o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View:

Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events:

Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz:

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers:

Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Contact

Lelia Petrescu

lelia.petrescu@revistabiz.ro

+40723443150