Loading Events

Vă invităm la workshop!

YOUR FACE’S JOY
Bucuria feţei tale!

Există “trucuri” despre un machiaj perfect? Poate da, poate nu!

Egiptul antic este considerat leagănul machiajului. Femeile aveau o pasiune fantastică în ceea ce priveşte, mai ales, utilizarea culorilor în machiaj, însa istoria a demonstrat că machiajul este pur şi simplu o extensie a personalităţii fiecarei femei.

Femeile au gusturi diferite când vine vorba de machiaj, însa punctul de plecare al unui machiaj reuşit pleacă de la tenul fiecărei persoane, ce trebuie doar pregătit.

Zi de zi machiajul este interpretat de fiecare femeie după cum se simte mai confortabil. Unele dintre ele folosesc un machiaj mai accentuat, alte femei nu folosesc machiaj deloc în ideea că este o zi oarecare. Ce rost ar avea? Păi are rost, fiecare femeie este frumoasă în felul ei, iar micile neregularităţi, care chiar nu pot fi numite defecte, decât de răuvoitori, le completează personalitatea. Un machiaj natural nu face decât să le îndulcească trăsăturile, să ascundă micile imperfecţiuni ale tenului. Şi pe deasupra realizarea lui nu durează decât 5 minute. Sună aproape imposibil, nu? Acest workshop îţi va demonstra că se poate.

De cele mai multe ori un machiaj poate schimba o persoană, însa este important să îţi personalizezi machiajul în funcţie de mai multe aspecte: forma feţei, textura tenului, momentul pentru care te pregăteşti etc.

Ca să poţi să îţi faci cel mai bun machiaj pentru tine ai nevoie de o trusă de machiaj. Astfel poţi opta pentru o trusă profesională sau pentru o trusă cu minimul necesar. Află în cadrul atelierului pe lângă pudră, farduri, ruj şi rimel ce alte elemente sunt necesare pentru trusa ta de machiaj şi cum să le foloseşti cât mai eficient.

Există câteva tipuri de machiaj care, indiferent de culorile folosite, nu se vor demoda niciodată:

 • machiajul natural (adresat de regulă femeilor care nu au timp să stea prea mult la oglindă);
 • machiajul stil “Marilyn Monroe” (unde se pune accent pe buze, ochii fiind cel mult conturaţi pe pleoapa superioara cu tuş negru);
 • machiajul “smokey eyes” (unde accentul se pune strict pe ochi, iar buzele sunt nude);
 • machiajul special de seară (când culorile pun în valoare personalitatea ta).

Ca şi în vestimentaţie, în domeniul make-up-ului, în fiecare primăvară, vara, toamna, iarna, apar atât de multe articole despre machiajul în tendinţe în anotimpul respectiv. Totuşi pentru realizarea unui machiaj perfect pentru tine, trebuie avute în vedere mai multe detalii, care fac diferenţa între un machiaj obişnuit şi un machiaj profesionist.

În cadrul workshopului se îmbină atât noţiuni teoretice cât şi practice privind cunoştinţe de anatomie (structura pielii, analiza tipului de ten), stil de viaţă, machiaj alb şi tehnici esenţiale de machiaj.

Subiecte abordate, despre care vei învăţa şi care îţi vor îmbogăţi bagajul de cunoştinte în domeniu automachiajului, sunt:

 • pielea (structură, funcţii, rol);

 • tipuri de ten – aspect, cauze, tonuri şi subtonuri ale pielii, cerinţe pentru îngrijirea acasă;

 • demachierea, masaje de tonifiere, curăţare, relaxare;

 • tratamente pentru diferite tipuri de ten;

 • trusa de machiaj;

 • noţiuni despre machiaj;

 • studierea trăsăturilor anatomice şi corecţii prin machiaj;

 • teoria culorilor şi aplicaţii prin machiaj;

 • machiaje tematice (de zi, ocazie, etc).

Acest workshop se adresează persoanelor care doresc să îşi cunoască foarte bine propriul ten şi să îşi evidenţieze calităţile naturale, care vor avea libertatea să îşi găsească şi să îşi definească propriul stil, folosindu-se de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj în domeniul profesionist.

Calvin Klein: “Cel mai bine este să arăţi natural, însă pentru asta ai nevoie de machiaj corect şi natural!”

Prin neparticiparea ta la workshop, vei rata şansa să afli mai multe despre:

 • cum îţi identifici tipul de ten;

 • cum faci machiajul corector bazat pe lumini şi umbre;

 • cum aplici corect baza de machiaj;

 • cum faci corectarea imperfecţiunilor feţei utilizând teoria culorilor;

 • cum faci alegerea corectă a produselor de machiaj;

 • cum îţi faci alegerea ustensilelor de machiaj;

 • cum să găseşti, în funcţie de forma ochilor/feţei, tipul de machiaj care să se potrivească cel mai bine pentru tine.

Acest workshop de automachiaj este adresat atât către persoanele care nu s-au machiat niciodata şi vor să înceapă singure să se machieze, cât şi pentru persoanele care ştiu să se machieze sau se machiază de ceva timp, însă simt nevoia de perfecţionare.

Workshop-ul este accesibil doar pentru persoanele care vor să înveţe să se machieze singure. Nu este un atelier pentru profesionişti, adică destinat celor care vor să facă din machiaj o profesie.

Trainerii workshop-ului sunt profesionisti ce activează de peste 12 ani în arta machiajului:

Teodora C.- specialist și trainer make-up, cu o experiență de 12 ani în domeniul îngrijirii tenului, machiajului alb și colorat, având peste 400 de sesiuni de training (atât open cât și în cadrul companiilor, pentru echipe sau one to one) în România și Germania.

Amelia I.- make-up artist, cu o experiență de 2 ani în domeniul machiajului personal și profesional, cu zeci de ședinte de one-to-one, privind consilierea clientelor privind machiajul corect.

Fantezia creaţiei şi frumuseţea în machiaj este că poţi să creezi mereu un personaj cu care să te joci. Atunci când te-ai plictisit, ştergi tot şi o iei de la capăt, însă este important să nu uiţi că odihna este cel mai bun machiaj!

Evenimentul este organizat în Craiova la Restaurant Marmara, (strada Mitropolit Firmilian, nr 4) în data de 28 Aprilie (partea I) de la ora 12:00 și de la ora 13:30 (partea a II-a).

Rezervare loc AICI

Mai sunt disponibile 2 locuri pentru Cluj Napoca

Pachetul Silver cuprinde:
– participarea la cele doua parti ale atelierului practic
– suportul de curs
– bogate si sustinute informatii privind ingrijirea tenului si arta automachiajului de zi cu zi
– posibilitatea de a primi raspunsuri la intrebarile tale legate de machiaj
– training, indrumare si asistenta din partea a doua trainere cu experienta vasta in domeniuBiletul este in valoare de 120 lei
Pachetul Gold cuprinde:
– pachetul Silver si
– testarea epidermei in care vei primi urmatoarele informatii importante despre:
– hidratare, elasticitate, cuperoza, pete pigmentare, nivel de radiere etc.
– totodata este o procedura noninvaziva, putand fi efectuata pe toate catoriile de varsta si ten, fiind o evaluare computerizata a tenului insotita de un plan de ingrijire recomandat de un specialistBiletul este in valoare de 150 lei
Pachetul Platinum cuprinde:
– pachetul Gold si
– demachiat de ochi si buze. Acesta este formulat pentru a îndepărta rapid machiajul rezistent de pe buze și ochi. Formula sa bifazică se activează la agitarea produsului, iar uleiul îndepărtează urmele de machiaj, iar apa reîmprospătează și hidratează tenul. Îndepărtează delicat machiajul, fără a fi necesar să frecați sau să trageți, are o formula non-grasă, non-abrazivă, non-iritantă, nu cauzează usturime, iar genele sunt protejate, pe când buzele sunt mai hidratate și mai catifelate.Biletul este in valoare de 200 lei
Pachetul Diamond cuprinde:
– pachetul Gold si
– un tratament profesional de ingrijirea tenului folosind tehnologia DERMASONIC
– prin folosirea tehnologiei DERMASONIC se pregătește tenul pentru aplicarea produselor de îngrijire și ajută ingredientele să pătrundă profund în piele, pentru rezultate optime:
– Lama ultrasonica produce vibrații ultrasonice de 30.000 Hz, care creează efectul unor jeturi din bule la contactul cu apa sau cu loțiunea tonică. Jeturile din bule pătrund profund în porii epidermei, pentru a curăța punctele negre și reziduurile de machiaj.
– Derma Ion Galvanic stimulează și masează pielea, pentru a asigura o pătrundere mai adâncă a serurilor. Produce efecte prin optimizarea curenților ionici pentru 5 tipuri de soluții.Biletul este in valoare de 300 lei

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată înformaţia şi experienţa învăţată.

Mai sunt disponibile 2 locuri pentru Cluj Napoca
Coco Chanel – “Eleganţa este atunci când interiorul este la fel de frumos ca exteriorul.”