Loading Events

Vă invităm la workshop!

Strength&Stretching

“The Art of Strength&Stretching is looking at the body and knowing the most natural way to address it”

Practicarea regulată a exerciţiilor de strecking poate ameliora mușchii rigizi și articulațiile scârțâitoare, aducând astfel un plus de mobilitate.

Flexibilitatea nu poate părea o prioritate imensă dar, vă poate ajuta să obțineți o formă mai bună în orice antrenament.

Stretching-ul ajuta prin faptul că vă veți concentra mai mult la antrenamentele de Strength, eliminând într-o mare măsură riscul de accidentare.

CONSTRUIEȘTE-ȚI CORPUL, CONSTRUIEȘTE-ȚI SĂNĂTATEA

„Efectuarea exercițiilor fizice pe un fond muzical cât și dansul aerobic sunt un mod deosebit de plăcut de a atinge o formă fizică cât mai bună și asigură de asemenea un climat benefic pentru relaxare și eliberare de stresul generat de activitățile zilnice. Practicarea acestor activități este definitorie pentru mine și va fi mereu, ceea ce m-a determinat să încep o carieră în acest sens, o carieră care nu se rezumă doar la parcticarea exercițiilor fizice dar și la înțelegerea acestora pentru a le efectua corect, cât mai des și pe o  perioadă cât de îndelungată. O carieră care este îndreptată către trasarea beneficiilor mișcării asupra corpului și psihicului uman.” – Florentina Ghica

Personalizat pentru învățarea rapidă

Stretching-ul ajuta prin faptul că vă veți concentra mai mult la antrenamentele de Strength, eliminând într-o mare măsură riscul de accidentare.

Antrenamentele de Strength:

– Nu numai că ajuta la formarea de rezistență în scăderea kilogramelor, ci ajută la menținerea pierderii în greutate;

– Consolidarea şi tonifierea muşchilor prin contractarea lor împotriva unei forţe rezistente.

Există două tipuri de formare de rezistență:

– Rezistența izometrică, ce implică contractarea mușchilor împotriva unui obiect care nu se mișcă, cum ar fi pe podea într-un push-up.

– Formarea forței izotonice, ce implică contractarea musculaturii printr-o mișcare de mișcare, ca în cazul ridicărilor de greutății.

Ambele vă fac mai puternice(i) și vă pot aduce într-o formă mai bună.

Strenght&Streching îţi protejează sănătatea oaselor și masa musculară!

CURSUL ESTE CU PARTICIPARE GRATUITĂ (numărul de locuri este limitat – doar cei înscrişi în formular vor participa)!

FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Locația este în Bucuresti, (Hotel Marriott (The Grand Avenue), PARTER, sala Romartizanat (vis-a-vis de farmacie)).

INSTRUCTOR – ANTRENOR

FLORENTINA GHICA

„Totul a plecat de la pasiunea pentru ski!!!!

În urma accidentărilor repetate nu a mai fost posibil să particip în competiții și nu am mai putut practica ski ca și sport de performanță dar, această experiență și-a pus amprenta puternic asupra a ceea ce avea să urmeze.
Practic, nu m-am putut dezlipi niciodată de lumea sportului așadar, ulterior, am continuat această pasiune pentru mișcare prin a deveni instructor Aerobic – fitness. Nu numai că mă ajută să mă menșțin într-o formă fizică bună dar, am și posibilitatea să împărtășesc această pasiune și celor cu care intru în contact și nu numai, să încerc măcar să îi conving să se aprecieze mai mult pentru a deveni mai fericiți și împliniți cu ei înșiși.”