Loading Events

Silva Life System este modulul de bază a cursului Metodei Silva care conține 15 tehnici pe care vei învăța să le folosești și să le aplici imediat. Este primul pas pe care îl vei face în dezvoltarea capacităților tale mentale, controlul stresului și utilizarea acestuia pentru a obține rezulatele dorite.

Cursul Silva Life System te învaţă tehnici bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice care prin învăţarea utilizării frecvenţei alfa a creierului îţi vor oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice.

Metoda Silva reprezintă exerciţii pentru mintea ta determinând-o ca împreună cu gândurile tale să lucreze pentru tine şi nu impotriva ta.

Ce vei învăţa la modulul Silva Life System:

 • TEHNICA CONTROLUL SOMNULUI:

  Vei învăţa să elimini insomnii generând un somn profund, fiziologic, sănătos, neîntrerupt şi odihnitor.

 • TEHNICA CONTROLUL TREZIRII:

  Vei fi uimit că poţi să te trezeşti dimineaţa la ora dorită fără să foloseşti ceasuri deşteptătoare ci doar abilitatea naturală a organismului tău.

 • TEHNICA CONTROLUL STĂRII DE VEGHE:

  Eşti obosit şi adormit? Te simţi fără vlagă? Nu poţi să tragi un pui de somn? Foloseşte această tehnică şi în câteva minute vei elimina oboseală şi somnolenţă modificând astfel nivelul tău energetic.

 • TEHNICA CONTROLUL VISELOR:

  Descoperă cum să interpretezi mesajele subconştientului din vise şi cum să le foloseşti pentru rezolvarea problemelor.

 • TEHNICA LEVITATIA MÂINII

  O tehnica de relaxare foarte simpla prin care se stimuleaza productia frecventei cerebrale Theta.

 • TEHNICA CONTROLUL DURERII DE CAP:

  O tehnică simplă dar eficientă pentru înlăturarea durerilor de cap şi migrenelor fără folosirea medicamentelor ci doar a minţii tale.

 • ECRANUL MENTAL/CHEILE DE MEMORIE:

  O tehnică de memorare spectaculoasă care demonstrează că poţi să ţii minte informaţii indiferent de vârstă.

 • TEHNICA CELOR TREI DEGETE:

  O tehnică simplă şi eficientă care în situaţii limită te ajută să găseşti rapid soluţia eliminând astfel stresul.

 • TEHNICA CELOR CINCI DEGETE:

  Vrei să te remontezi? Probleme cu concentrarea? N-ai inspiraţie? Lipsă de idei? Cu tehnica asta lucrurile se modifică rapid eficientizând stăpânirea de sine.

 • TEHNICA PAHARUL CU APĂ:

  Te afli în încurcătură şi nu ştii pe ce drum s-o apuci? Cu tehnica asta în 72 de ore vei descoperi care e varianta cea mai bună şi ce decizie să iei fără să greşeşti.

 • TEHNICA OGLINDA MINŢII:

  Această tehnică a fost creată cu peste 50 de ani în urmă. Astăzi o poţi recunoaşte sub denumirea populară de Legea Atracţiei. Cu această tehnică orice devine posibil! O poţi folosi în afaceri, în relaţii interumane, la sănătate… Orice problemă are o soluţie!

 • TEHNICA CONTROLUL OBIŞNUINŢELOR:

  Dacă te simţi încurcat din cauza obişnuinţelor pe care le ai, aceasta este tehnica de folosit fie că vrei să elimini fumatul, să slăbeşti în greutate, să nu mai rozi unghiile … Rezultatele sunt profunde şi de durată.

 • EXERCIŢIUL CĂLĂTORIA FANTASTICĂ:

  Cu acest exerciţiu vei trece dincolo de limitele spaţiului şi timpului înţelegând mai bine micro şi macrocosmosul.

 • TEHNICA LABORATORULUI ŞI SFĂTUITORILOR:

  O tehnică simplă şi eficientă care în situaţii limită te ajută să găseşti rapid soluţia eliminând astfel stresul.

 • TEHNICA ANESTEZIA MÂNUŞII:

  O tehnică spectaculoasă prin care elimini durerea rapid la tine sau la alţii. Deosebită pentru cei care au copii mici.

Bazată pe 22 de ani de cercetări științifice, Metoda Silva are peste 7 milioane de absolvenți din 110 țări. În cinci decenii de când a fost făcută publică pentru prima data de Jose Silva aceasta a oferit cele mai bune căi de dezvoltare personală bazându-se pe studii din domeniul biologiei, psihologiei și dezvoltării personale!

Imaginează-ţi că vei:

 • Gestiona stresul cu rezultate concrete;
 • Îmbogăţi relaţiile din viaţa ta;
 • Controla şi transforma durerea fizică;
 • Îmbunătăți capacitatea de reținere a informației;
 • Obţine informaţii mai corecte pentru luarea deciziilor importante;
 • Elimina durerile de cap şi/sau migrenele;
 • Activa puterea mentală pentru a realiza scopurile şi ţelurile stabilite;
 • Înăţa mai rapid decât până acum;
 • Scăpa de insomnii.

Evenimentul este susținut de către: RAJKO KUZMANOVIĆ, Fondator şi Instructor Metoda Silva România

Sunt sârb de origine, născut la Belgrad, Serbia. Am descoperit Metoda Silva în anul 1990, citind un interviu cu instructorul metodei Silva din Serbia, care mi-a stârnit curiozitatea pentru că era vorba despre o metodă de control mental şi de gestionare a stres-ului bazată pe cercetări ştiinţifice. În plus, în interviu se menţiona că este un curs practic, adică ceea ce înveţi acolo poţi aplica imediat în viaţa ta personală şi profesională.

Am participat la curs şi am luat decizia fermă de a deveni şi eu instructor Silva. Am adus Metoda Silva în România în ianuarie 1994 şi până acum aproximativ 7.000 de oameni au urmat cursurile noastre. Aplic Metoda Silva de peste 25 de ani şi  am acumulat numeroase experienţe personale benefice folosind-o. În timp, am descoperit că am talent şi de a transmite informaţiile, deoarece sunt motivat de faptul că pot să le dau şi altora certitudinea că îşi pot realiza orice vis pe care îl au.

Dacă ar fi să enumăr câteva dintre beneficiile concrete pe care Metoda Silva ţi le aduce în momentul în care începi să o practici, iată-le:

 1. Metoda Silva te ajută să îţi transformi visele în realitate.
  2. Metoda Silva te susţine să materializezi ceea ce îţi imaginezi într-un mod armonios, fără stres.
  3. Metoda Silva te ajută să iei cele mai bune decizii pentru tine pe baza propriei intuiţii.

În calitatea mea de fondator al Metodei Silva România, îmi propun ca în anii următori să dezvolt în continuare produsele Metodei Silva (Silva Life System, Silva Intuition System, Silva ULTRA, seminarii practice, tabere, etc.) şi să îmi duc la bun sfârşit un proiect de suflet în care doresc să pun la dispoziţia tuturor celor interesaţi de Metoda Silva cursuri şi în format electronic.

Rezervare loc AICI