Loading Events

International House Bucharest are placerea de a va invita la sesiunea gratuita de curs limba Engleza in perioada 05-30 August 2019. Dacă învăţaţi engleză şi vreţi să vă împrospătaţi sau perfecţionaţi cunoştinţele, de ce nu deveniţi studentul profesorilor înscrişi la cursul nostru CELTA? În felul acesta mergeţi gratuit la lecţii de engleză plăcute şi, în acelaşi timp, folositoare.

Cursurile se desfasoara la sediul din Tineretului (Str Lanariei 93-95), Cladirea T-Center, Etaj 1, de luni pana vineri intre orele 18.15-20.15 (inclusiv sarbatori legale), nivelurile Upper B1 sau Lower B1.

Termenul de inscriere este 5 Iulie 2019 (atentie, locurile sunt limitate), initial se percepe o taxa de participare de 200 Ron, suma care se returneaza integral la finalul cursului, pentru o prezenta minima de 85% (17 sesiuni).

Manualele folosite vor fi de la Oxford si Cambridge, din seriile Life, English File, English Unlimited, etc, insa la fiecare curs se poate folosi si un alt manual in functie de trainer/profesor.

Inainte de aplicare va rog sa efectuati testarea nivelului de cunostinte limba Engleza, aceasta se poate face pe platforma: Studenti CELTA August 2019

Va asteptam cu drag! Inscrierile se fac aici!