REGULAMENT OFICIAL TOMBOLA LEARN&GO

ÎNVAȚĂ ȘI MERGI MAI DEPARTE!”

Dată derulare campanie: 01 octombrie 2018 – 18 februarie 2019

Dată organizare tombolă: 19 februarie 2019

1. Organizatorul

1.1. Organizatorul tombolei “Învață și mergi mai departe!” (denumită în continuare “Tombolă”) este S.C. LEARN&GO S.R.L., cu sediul în București, România, (denumit în continuare Organizator).

1.2. Tombola este organizată pe baza prezentului regulament oficial

1.3. Participarea la Tombolă implică acceptarea de către participanți a prevederilor prezentului Regulament Oficial precum și obligativitatea respectării acestora. Prin participarea la prezența Tombolă, participanții vor fi considerați a-și fi însușit integral prevederile prezentului Regulament Oficial.

1.4. Regulamentul Oficial precum şi detaliile Tombolei sunt disponibile în mod gratuit pe adresa site-ului oficial al Organizatorului (www.LEARNANDGO.ro), pe toată durata Tombolei.

1.5. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.

1.6. Organizatorul nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru vreun eveniment care determină imposibilitatea participării clienților/cursanților/participanților la tombolă sau afectează buna desfăşurare a activităţilor descrise în prezentul Regulament Oficial, ca urmare a oricăror restricţii şi / sau limitări de orice natură.

2. Drepturi de participare   

2.1. La această Tombolă poate participă, în condițiile prezentului Regulament, orice persoană fizică, română sau străină, care acceptă termenii și condițiile prezentului Regulament Oficial.

2.2. Pentru a fi eligibil, a participa la Tombolă și a putea câștiga premiile oferite de organizator în urma tragerii la sorți, Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții exprese, în mod cumulativ:

(i) să fie persoane fizice cu domiciliul sau reședința în România;

(îi) să fie posesori ai unui bilet de participare la evenimentele LEARN&GO în perioada 01 octombrie – 05 decembrie 2018;

(iii) să nu fie angajații LEARN&GO, rudele acestora până la gradul II inclusiv;

(iv) acceptă și respectă prevederile prezentului Regulament Oficial.

3. Perioada de desfășurare  

Campania de participare la evenimentele LEARN&GO este în perioada 01 octombrie 2018 – 18 februarie 2019, iar tombola se desfăşoară în data de 19 februarie 2019, în București, în intervalul 11:00-12:00, fiind transmisă live pe canalul de social media Facebook, pagina oficială LEARN&GO.

Evenimentele la care puteți fi prezenți pentru a participa la tombolă sunt:

4. Premii

Premiile oferite de Organizator participanţilor desemnaţi câştigători, sunt:

  • Un sejur de 3 zile (22-24 februarie 2019) furnizate de Hotel ALPIN, Poiana Brașov, partener oficial LEARN&GO, (ce are incluse: 2 nopți cazare, cameră dublă, micul dejun, o cină pentru 2 persoane sâmbătă seara, acces gratuit la piscina semiolimpică, jacuzzi, fitness, saună).
  • O sesiune de consiliere privind managementul carierei oferită de către 4CAREER formată din 4-6 ședințe, folosite de câștigător conform cerințelor sale.
  • Un loc la evenimentul Controlul Autocontrolului Tău din 2019, organizat de către LEARN&GO.

5. Mecanism de desfăşurare. Desemnare câştigători şi acordare premii.

5.1. Pentru a participa la Tombolă, participanții trebuie să achiziționeze un bilet de intrare și să completeze formularul de tombolă la unul din evenimentele organizate de către LEARN&GO în perioada 01 octombrie – 05 decembrie 2018.

5.2. Tombola se desfăşoară în 19 februarie 2019, în intervalul 11:00-12:00, fiind transmisă live pe canalul de social media Facebook, pagina oficială LEARN&GO. În cadrul acesteia se vor realiza trei extrageri, câte un câștigător pentru fiecare premiu în parte.

5.3. Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul trebuie să completeze un formular de tombolă (validat prin plata biletului de acces la eveniment), și să solicite premiul. În cazul în care formularul de tombolă nu este completat de plata biletului de participare la eveniment, nu va intra la tragerea la sorți din 19 februarie 2019.

5.4. În cazul în care câștigătorul renunță la premiu, LEARN&GO își rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la tombolă.

5.5. Orice reclamație legată de desfășurarea Tombolei se va face în scris, în termen de 2 zile de la data la care s-a cunoscut sau trebuia să se cunoască evenimentul cauzator de prejudicii, data tombolei.

6. Regulamentul Oficial al Tombolei

6.1. Regulamentul Oficial al Tombolei este întocmit și va fi făcut public fiind accesibil în mod gratuit oricărui solicitant pe întreagă durată a Tombolei pe website-ul www.learnandgo.ro.

6.2. Prin participarea la Tombolă, participanții adera în mod expres și necondiționat la prezentul Regulament Oficial și se obligă să respecte în totalitate termenii și condițiile acestuia. Orice nerespectare a prevederilor prezentului Regulament Oficial poate conduce la descalificarea participanților și neacordarea potențialelor premii.

6.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoștință publicului pe websiteul  www.learnandgo.ro.

6.4. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru neluarea la cunoștință de către participanți a modificărilor, cât timp acestea sunt făcute publice pe www. learnandgo.ro.