Loading Events

O INVITATIE PERSONALA DE LA ROBERT

Robert Kiyosaki a revolutionat felul in care milioane de oameni privesc banii. Antreprenor, investitor si orator motivational, Kiyosaki e cel mai bien cunoscut ca autorul cartii #1 in finante personale “Tata Bogat, Tata Sarac” care s-a vandut in peste 32 de milioane de copii.
Cele mai populare trei carti ale sale, ‘Tata Bogat, Tata Sarac’, ‘Cadranul Fluxului Banilor al Tatalui Bogat’ si ‘Ghidul de Investitii al Tatalui Bogat’ au fost clasate in topul celor 10 cele mai bine vandute carti in Wall Street Journal, USA Today si New York Times.
Acest antreprenor excentric a inceput viata de pe meleaguri umile. In ciuda falimentului de la inceput de drum, Kiyosaki e acum un multimilionar care ii invata pe altii cum sa devina bogati, sa evite decizii financiare dezastruoase si cel mai important, cum sa ramana bogati.
“Banii nu sunt scopul. Banii nu au valoare. Valoarea vine din visele pe care banii le pot implini.

Turul Wealth Masters a fost conceput pentru cei care nu mai sunt dispusi sa accepte esecul intelepciunii conventionale.

  • Invata cum sa obtii controlul total asupra independentei tale financiare si sa nu astepti ca altcineva sa aiba grija de ea pentru tine.

  • Expertii in Tata Bogat, invitatii si consilierii au fost adunati de Robert Kiyosaki ca sa le ofere participantilor ocazia sa invete sfaturi finanaciare sigure de la cele mai de top persoane din industrie.

  • Intelepciunea, intelegerea si uneltele obtinute la turul Wealth Masters sunt pentru tine ca sa le implementezi imediat pentru a te ajuta sa iti transformi in realitate viata pe care ti-o doresti.

  • Acest eveniment reprezinta o adunare de oameni remarcabili care cred ca independenta financiara e despre a face banii sa lucreze pentru ei. Vino si impartaseste oportunitatea sa te conectezi cu alti oameni care au aceeasi viziune a vietii in care tu controlezi urmarile.

DESCOPERA CUM SA CONSTRUIESTI 

ADEVARATA AVERE INVESTIND LA FEL CUM INVESTESC CEI BOGATI

Daca criza financiara ar veni in momentul asta ce fel de impact ar avea asupra job-ului tau sau asupra averii tale personale?

Care e planul tau pentru ca tu sa-ti cresti averea pe perioada unei crize?

In anul 1987, pietele din toata lumea au scazut in ceea ce a devenit cunoscut ca fiind Lunea Neagra. Apoi s-a intamplat criza Asiatica din anul 1997. Si sa nu uitam de criza ipotecara din 2008.

Daca istoria ofera orice indiciu, atunci noi stim ca e doar o chestiune de timp pana la urmatoarea criza. De obicei se repeta la timpul potrivit. Economia infloreste iar apoi e lovita la fiecare 10-15 ani.

Au trecut 11 ani de la criza financiara din 2008 si o singura intrebare ramane, cand se va intampla urmatoarea criza?

Daca si tu esti ca majoritatea oamenilor care muncesc din greu atunci ai primit si tu aceleasi indrumari pe care Robert Kiyosaki le-a primit de la tatal sau bogat.

Mergi la scoala si obtine o munca bine platita.

Dar acest sfat te tine in loc intrebandu-te daca urmatoarea criza te va face somer.

Alatura-te lui Robert Kiyosai si Expertii lui in Averea Tatalui Bogat

Invata si tu cum poti sa construiesti avere prin acumularea de active care fac bani pentru tine.

Turul Wealth Masters e despre cum sa te concentrezi pe strategiile de construire de averi pe care cei mai bogati investitori din lume le-au folosit ca sa isi construiasca imperii financiare.

Acest eveniment se va vinde in limita locurilor disponibile. Asigura-ti biletul acum.

DESPRE ROBERT KIYOSAKI
LEGENDA IN ACUMULARI DE AVERE, FINANTE PERSONALE SI AUTORUL #1 AL BEST SELLER-ULUI “TATA BOGAT TATA SARAC”

Pentru a participa la acest curs se achită un bilet de participare. Taxa basic ce cuprinde partea organizatorică, materiale suport și sesiunea evenimentului (2 zile ) este de doar 197 Euro!

Rezervare loc AICI