Loading Events

Everything HR

24-25 mai 2023 • Hotel Qosmo , Brașov, România

Un concept unic care reunește reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători în domeniul resurselor umane din toate sectoarele de activitate; psihologi, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, mari companii de consultanță, precum și experți de renume internațional din întreaga lume.

Ce se întâmplă pe piața muncii în acest moment?

Care sunt oportunitățile care pot apărea din acest mediu economic aflat în schimbare rapidă și ce ar putea însemna toate acestea pentru industria de resurse umane?

Speakerii și experții de înaltă clasă de la Great People Inside studiază detaliile și pot evidenția tendințele pieței și ale resurselor umane pentru a vă oferi cele mai bune informații cu privire la ceea ce ne așteaptă. Aflați cum poate organizația dumneavoastră să se mențină pe linia de plutire și să găsească oportunități de creștere în aceste vremuri incerte. Dacă doriți ca echipa dumneavoastră să aibă o imagine mai clară despre cum ar putea arăta viitorul pieței muncii și al resurselor umane, rezervați-vă astăzi un loc la conferința Everything HR,

Ediția a 18-a…

Doru Dima este Doctor în Psihologia Muncii și Organizațională, antreprenor și manager de succes, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul Resurselor Umane. Fondator și CEO al Dima Consulting Group și Profiles International Romania ambele poziționate printre principalii furnizori de servicii de consultanță în resurse umane și management, a implementat și gestionat o serie de proiecte naționale și internaționale importante.
Începând cu luna mai 2015 a devenit co-fondator al Great People Inside, o companie internațională ce dezvoltă evaluări online de resurse umane, personalizate și adaptate la specificul fiecărei organizații și job în parte, fiind un concept unic în industria HR. Evaluările sunt oferite prin intermediul unei noi tehnologii, o platforma de Talent Management Assessment Solutions, de tip cloud, configurabilă și 100% customizabilă.

Printre keynote speakerii acestei ediții se vor afla nume celebre precum:

  • William Higham, autoritate mondială în ceea ce privește comportamentele viitoare și în evoluție ale consumatorilor. Expert în inovație și tendințe, consultă liderii din industrie și marile corporații cu privire la tendințele viitoare și la luarea deciziilor strategice, organizează ateliere de lucru pe tema inovației precum și scrie și vorbește despre tendințe.
  • Perry Timms, este fondatorul și directorul energetic al PTHR – o companie de consultanță de nișă, cu misiunea de a crea afaceri mai bune pentru o lume mai bună. PTHR se află în cel de-al zecelea an de activitate, este o corporație certificată BCorporation, o organizație cu o săptămână de lucru de 4 zile, „Golden Standard”, un angajator acreditat pentru „Living Wage” precum și o companie cu un impact pozitiv asupra climei. De asemenea, Perry este un speaker internațional precum și de două ori speaker TEDx și scriitor premiat pe tema viitorului muncii, al resurselor umane și al învățării. A fost certificat recent de către Semco Style Institute ca expert în sisteme de muncă autogestionate.
  • Liene Uresina, este CEO al Liene Uresina Coaching, o companie de coaching de performanță și transformare, cu peste 16 ani de experiență în afaceri, dezvoltare personală și cultivarea succesului. În calitate de practician certificat NLP și hipnoză și unul dintre cei 100 de antrenori de afaceri și performanță Tony Robbins, Liene are atât experiența formală, cât și palmaresul necesar pentru a ajuta persoane și organizații să își atingă obiectivele. Liene este, de asemenea, membră a Forbes Coaches Council.

Puncte forte ale evenimentului:

  • Public țintă 500 de participanți dintre care 40% din București- 60% din Brașov, Cluj, Timișoara, Satu Mare: Manageri și specialiști în resurse umane din toate industriile: HR manageri, manageri recrutare, talent manageri, CEO, CFO, COO, CXO, directori de vânzări, psihologi, antreprenori.
  • Eveniment cu tradiție aflat la cea de-a 18-a ediție. Pe parcurs ce vom primi și alte confirmări ale speakerilor, vom actualiza informația.
  • Speakeri de talie internațională- nume cunoscute din domeniul HR, specialiști in domeniu, teme de actualitate.

Conferință – Acces Complet

Înscrierea include accesul complet pentru cele 2 zile de eveniment (24 și 25 mai) la Hotel Qosmo, Brașov. De asemenea, înregistrarea include acces gratuit la petrecerea de la finalul primei zile. Locația va fi anunțată la o dată ulterioară.

Detalii privind înregistrarea la conferință:

  • Apăsați butonul “Cumpără”;
  • Introduceți datele dumneavoastră sau ale companiei dumneavoastră în zona de facturare;
  • Veți primi un e-mail cu o factură detaliată pentru achiziția dumneavoastră;
  • Dacă adăugați mai mult de un participant, va trebui să introduceți numele celorlalți participanți în caseta “Lista participanților”.

Conferință – Acces Complet