Loading Events

Corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea sau citirea feţei

Face Keys România și LEARN&GO vă propun un curs inedit şi unic în România. Un curs de comunicare nonverbală, o “armă secretă”, care merge la ţintă în domeniul resurselor umane, vanzărilor, psihologiei, medicinei, terapiilor alternative, dar şi un “instrument” util oricărui om interesat de propria dezvoltare, de autocunoaştere şi de îmbunătăţirea relaţiilor de la serviciu sau în familie.

Ce este Face Keys?

Fizionomia este ştiinţa care studiază trăsăturile faciale ale oamenilor şi face legătura între acestea şi personalitatea lor. Metoda Face Keys este una dintre cele mai complexe şi moderne metode de corelare a personalităţii cu trăsăturile faciale, sau, popular, de citirea feţei, verificată de cele mai recente studii din domeniile psihologiei, sociologiei, biologiei, fiziologiei şi biomecanicii.
Ideea de bază este că structura şi mecanismele musculare ale feţelor oamenilor sunt aceleaşi, indiferent de rasă, sex sau naţionalitate şi au măsuri cuantificabile. Analiza personalităţii pe baza trăsăturilor faciale poate fi aplicată pe oricine, şi va funcţiona întotdeauna.

Priveşte inteligent, comunică eficient cu Face Keys!

  • Utilizare atât în viața profesională cât și în cea personală.
  • Curs practic și aplicat imediat.

  • Focusat pe oameni și rezultate.

  • Dedicat tuturor celor să învețe din secretele comunicării la prima întâlnire.
  • Îți poate dezvolta cariera!

Fizionomia poate fi învăţată de oricine, foarte uşor – cu toţii suntem fizionomişti de mici şi interpretăm feţe fără să ştim.
Este o ştiinţă foarte precisă – numărul de muşchi şi mecanismele musculare folosite de oameni sunt aceleaşi.
Nu necesită nici o conversaţie sau interacţiune cu persoana analizată şi încă înainte de a începe să vorbeşti cu cineva îţi poţi construi o strategie în minte.
Poate fi folosită de la distanţă – poţi doar să observi oamenii şi să tragi concluzii legate de personalitatea lor.
Poate fi aplicată şi pe fotografii, poţi vedea evoluţia oamenilor şi decide singur ce poziţie să ai faţă de ei.
Odată ce urmezi acest curs, fizionomia devine o unealtă pentru întreaga viaţă – devine practic un nou limbaj de care te poţi folosi oricând pentru a comunica mai bine.

Rezervare loc AICI

Achit locul de participare AICI – 2.000 lei

Amănunte detaliate găsești AICI

Evenimentul este susţinut de către Alexandru Bocunescu, fondator al Face Keys România şi creator al metodei Face Keys® de corelare a personalităţii cu trăsăturile faciale, analist comportamental certificate ZIVAC®, trainer Human Behavior Institute Center.

Garanţie 200%

100% primiţi banii înapoi dacă nu sunteţi multumite/ţi de atelier;

100% rămâneţi cu toată informaţia şi experienţa învăţată.