Curs de Yogaterapie Integrativa

//Curs de Yogaterapie Integrativa
Curs de Yogaterapie Integrativa 2018-09-02T08:45:35+00:00

Project Description

Evoluție personală rapidă

Pentru prima oara in Romania, cursul de yogaterapie integrativa,o sinteza unica de tehnici  terapeutice ancestrale de yoga si meditatie, combinate armonios cu metode moderne de kinetoterapie si sport.

Yogaterapia integrativa este o metoda terapeutica holistica, ce isi propune dezvoltarea si mentinerea sanatatii globale (fizice, emotionale, mentale si spirituale) cu ajutorul unor tehnici si metode rezultate din fuzionarea unor stiinte de sanatate traditionale si moderne.

Are la baza o serie de studii stiintifice recente privind efectele benefice ale meditatiei si practicii yoga asupra echilibrului minte-corp si raspunde interesului din ce in ce mai mare din lumea medicala actuala cu privire la abordarea integrativa, holistica.

In ciuda progresului cert si a rezultatelor stiintifice impresionante, sistemul actual de sanatate, bazat pe viziunea carteziana a corpului-masina, continua sa ofere doar tratamente simptomatice afectiunilor cronice, precum si unui mare numar de boli neinfectioase, cauzate de stres si stil de viata nesanatos. In acest sens, viziunea holistica a civilizatiilor traditionale asupra sanatatii, bolii, vindecarii, impreuna cu tehnicile propuse, reprezinta solutii extrem de valoroase, a caror eficienta a fost demonstrata stiintific in ultimii ani.

O provocare majora a medicinei de maine o reprezinta reintroducerea elementului uman in centrul procesului terapeutic, prin repozitionarea fiintei umane cu vulnerabilitatea, ranile si fricile ei, cu sensibilitatea si framantarile interioare, in cautarea acelui “ceva” dincolo de vizibil…

Cui se adresează?

Cursul, cu un pronuntat accent practic, se adreseaza profesorilor de yoga si tuturor terapeutilor din medicina moderna sau alternativa:

 • Medici
 • Kinetoterapeuți
 • Osteopați
 • Asistenți medicali
 • Specialiști în ayurveda

 • Specialiști în medicină chineză

 • Specialiști în terapii energetice

 • Nutriționiști

Lista este non-exhaustivă.

Când?

                    24-27 ianuarie

                    22-24 februarie

                    22-24 martie  2019

Aplic Azi

DETALII:

 • 10 zile de teorie si practica, repartizate in 3 module: 4 zile/ 3 zile / 3 zile.
 • suport de curs in limba romana, ilustrat si explicat
 • alte materiale necesare bunei desfasurari a cursului
 • la finalul cursului participantii vor primi certificate de participare.

SCOPUL…

…acestei formari este de a pregati cursantii astfel incat sa evalueze eficient si sa propuna programe adaptate de yogaterapie pentru cele mai intalnite boli cronice si ale societatii moderne, dobandind cunostintele, abilitatile si competentele necesare pentru a elabora scheme holistice de tratament si preventie.

OBIECTIVE

Participand la aceasta formare alegeti:

 • sa dezvoltati o abordare integrativa de yogaterapie pentru cele mai intalnite boli cronice, neinfectioase, cauzate de stres
 • sa utilizati competentelor necesare pentru introducerea metodei yoga in vederea imbunatatirii sanatatii publicului larg
 • sa promovati sanatatea globala, preventia bolilor cauzate de stres, recuperarea prin yoga

Organizator: Sereinart

Contact: sereinart@gmail.com

http://blog.sereinart.com/

APLIC AZI

Curriculum educațional

 • Principii si aplicatii ale yogaterapiei
 • Stres si boala in yoga si medicina moderna
 • Tehnici de yogaterapie integrativa: teorie si practica
 • Afectiuni locomotorii, digestive, respiratorii, metabolice: cunostinte medicale si abordare practica in yogaterapia integrativa
 • Stresul si bolile cardio-vasculare, mentale, neurologice, oncologice: cunostinte medicale si abordare practica in yogaterapia integrativa
 • Preventie si sanatate globala: ghid practic si teoretic
 • Corpul energetic in yoga: atelier practic si teoretic:
 • Fericirea si sanatatea globala
 • Bonus: ghid practic de preventie si sanatate globala

APLIC AZI

YOGA INTEGRATIVA – Vindecarea vine din interior!

–  curs cu aplicabilitate imediata

–  utilizare atat pe plan profesional cat si personal

–  axat pe boli ale societatii moderne

–  accent pe oameni si eficienta

– dedicat tuturor celor care sunt intr-o continua dezvoltare profesionala si  personala.

Pentru inscrierea la curs sunt necesare cunostinte prealabile de anatomie si fiziologie umana.

Pret: 1100 €, include toate cele trei module de formare, coffee break, suportul de curs.

Nu include masa de pranz.

Discount-uri curs:

– inscrieri pana la data de 01 decembrie 2018 reducere 100 €.

– vino cu un prieten si beneficiaza de 10% reducere.

NB: Discount-urile nu se pot cumula.

Ca follow up al acestei formari se pot organiza stagii de imbunatatire si aprofundare, a abilitatilor dobandite, pe diferite teme de preventie si terapie.

APLIC AZI

TUTORE DE CURS

OANA ȘTEFĂNESCU
OANA ȘTEFĂNESCUFondatoarea metodei de yogaterapie integrativa Kinetoterapeut, yogaterapeut, formator
Oana Stefanescu este licentiata in kinetoterapie in Romania si Franta, specializata in terapii psiho-corporale / energetice si reeducare sportiva. In ultimii 10 ani a calatorit intensiv si a absolvit cursuri post-universitare de yogaterapie, meditatie, prezenta si relatie terapeutica la universitati din India, Franta si Belgia. Si-a completat parcursul cu diferite formari de medicina tibetana, thai, terapii energetice si cuantice in Tailanda, India, Franta si Romania.
A prezentat metoda de yogaterapie integrativa in cadrul Congresului international de medicina alternativa si sport, Bucuresti 2018, membra in Collège des praticiens de la présence thérapeutique, Bruxelles.
Cu o experienta in practici meditative de peste 10 ani, isi imparte activitatea intre Franta, Romania si India, unde isi perfectioneaza practica yoga si efectueaza retrageri in diferite ashramuri si centre spirituale.

Alăturați-vă celor peste 9,478 Cursanți care s-au bucurat de educația LEARN&GO!

Devino parte a LEARN&GO pentru a-ți continua cariera și viața cu succes.

Confirm că am fost informat/ă cu prevederile Termenilor și Condițiile site-ului www.learnandgo.ro și Termenii de Confidențialitate LEARN&GO si că mi s-a adus la cunoştinţă drepturile mele prevăzute în Legea privind protecţia datelor cu caracter personal si responsabilităţile mele privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin completarea acestui formular îmi exprim în mod expres consimţământul ca LEARN&GO să prelucreze datele mele cu caracter personal, care sunt oferite de către mine, in legătură cu trainingurile, evenimentele și cursurile pe care la organizează sau la care este partener, precum și să colecteze și să prelucreze datele mele pe durata cât sunt în baza de date și să asigure limitarea accesului persoanelor neautorizate.
LEARN&GO a făcut modificări în sistem pentru a vă proteja mai mult siguranța datelor. Astfel, LEARN&GO respectă toate prevederile GDPR (General Data Protection Regulation - Regulamentul General privind Protecția Datelor).
NU doresc să primesc informări periodice despre evenimentele LEARN&GO

Următorul workshop

Ultimul articol

Contact

Calea 13 Septembrie 90, Bucuresti

Mobile: +40-734.227.337

Web: LEARN&GO